Veliko Gradište osvaja turiste u Temišvaru (FOTO)

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavila je, po drugi put ove godine, turističku ponudu ove opštine u Temišvaru.

U okviru prezentacije Turističke organizacije Srbije, pored turističkih organizacija Kopaonika, Zlatibora, Raške, Niša, Leskovca i Vršca našla se i ponuda opštine Veliko Gradište.

Na štandu je vladala vesela atmosfera, a pored bogatog promotivnog materijala na srpskom, engleskom i rumunskom jeziku, za posetioce je pripremljena degustacija rakije i slatkiša iz našeg kraja koje su obezbedili “Distillery“ iz Kumana i “Eskom“ iz Velikog Gradišta.

Nakon prve prezentacije u Temišvaru na kojoj je TO Veliko Gradište nastupila samostalno početkom aprila, odziv Rumunskih turista bio je veliki. Ovakve akcije, na kojima se turisti i turističke agencije direktno informišu o svemu što naša opština nudi nailaze na najbolji odziv i imaju višestruki efekat.

Ovom prilikom opština se zahvaljuje gospodinu Javoru Radovankoviću, vlasniku Restorana “Lloyd“, koji je omogućio da na najlepšem mestu u Temišvaru, već drugi put, predstavimo mesto gde Dunav srebrom sjaji…

TPKNEWS/TOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker