DANAS KIŠA I GRMLJAVINA ŠIROM SRBIJE: U Braničevskom okrugu od ranog jutra lije kao iz kabla

U većini mesta u Srbiji danas i noćas očekuju se obilnije padavine i ukupna količina padavina biće od 20 do 40 milimetara, lokalno i oko 60 milimetara po metru kvadratnom.

Očekuje se oblačno i svežije vreme s kišom, a u centralnim i južnim krajevima i s pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni, na jugu i istoku istočni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od osam do 13 stepeni, najviša dnevna od 10 na zapadu i severozapadu do 19 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije.

Prema prognozi, u Braničevskom okrugu će danas biti oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Vetar u skretanju na umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 9 stepeni, maksimalna dnevna 12.

U Srbiji sutra i prekosutra umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Povremeno se očekuju i obilnije padavine, ponegde i grmljavinske oluje.

U petak na severu Srbije biće suvo. Maksimalna temperatura sutra i prekosutra od 13 stepeni na severozapadu do 21 na jugoistoku Srbije, a u petak u većini predela oko 20 stepeni.

U subotu u svim predelima sunčano i relativno toplo, maksimalna temperatura i preko 25 stepeni.

U Braničevskom okrugu sutra umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Povremeno se očekuju i obilnije padavine.

Sredinom dana biće suvih i sunčanih perioda. I u četvrtak umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Maksimalna temperatura sutra do 18 stepeni, u četvrtak do 14. U petak suvo i toplije, temperatura oko 20 stepeni. U subotu sunčano i relativno toplo, temperatura do 26 stepeni.

(Tpknews.com/RHMZ)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker