KOSTOLAC: U Ostrovu asfaltirana ulica Vase Pelagića

Infrastrukturni radovi na teritoriji Gradske opštine Kostolac su intenzivirani i radi se ravnomerno kako u gradskoj sredini tako i na području pripadajućih Mesnih zajednica.

Budući da se istovremeno radi na nekoliko lokacija, tim povodom predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić sa saradnicima svakodnevno obilazi radove i razgovara sa izvođačima radova i sa predstavnicima Mesnih zajednica.

“Trenutno su u fazi završetka radovi na asfaltiranju ulice Vase Pelagića u dužini od 350 metara i širine 3,5 metra. Investitor je grad Požarevac, a izvođač radova Preduzeće za puteve Požarevac“. Kako je rekao predsednik Savić, vrednost investicije je oko 4 miliona dinara. „Inače, što se tiče infrastrukturnih radova, nadam se da ćemo već u septembru raspisati Javnu nabavku za izradu druge faze Projekta toplifikacije naselja Ostrovo“, rekao je Savić.

Predsednik saveta MZ Ostrovo Đura Radić izrazio je veliku zahvalnost gradu Požarevcu i Gradskoj opštini Kostolac , jer su prepoznali potrebe građana i izašli u susret njihovim zahtevima.

TPKNEWS/GO Kostolac

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker