STIGLO 990 KINESKIH VAKCINA: Danas počinje masovna vakcinacija građana u Požarevcu

U utorak je u Srbiji počela masovna vakcinacija građana na 300 punktova u gotovo svim većim gradovima, a danas počinje i u Požarevcu.

Foto: Getty images

U utorak je u Požarevac stiglo 990 doza kineske vakcine i danas počinje vakcinacija građana Požarevca koji su se na E-Upravi prijavili za dobijanje kineske vakcine.

Vakcinisanje građana vršiće se na tri punkta u Medicini rada u Požarevcu i tri punkta u Kostolcu.

Količina vakcina koja se dostavlja zavisi od popunjenih obrazaca za vakcinaciju na sajtu E-Uprave, gde građani mogu da se opredele za dobijanje vakcine.

Svi građani koji su se prijavili preko E-uprave mogu da se dodatno informišu i preko Kol centra na broj telefona 064-8158280 ili na neki od dostupnih brojeva koji se nalaze na sajtu Doma Zdravlja Požarevac.

Građani koji nemaju mogućnost da se prijave preko E-Uprave mogu da pozovu Kol centar od 8 do 20 časova na broj telefona 0800-222-334.

Podsetimo prošlog utorka je u Požarevcu počela vakcinacija zdravstvenih radnika. Vakcinu Fajzer-Biontek primilo je prvog dana 99 zdravstvenih radnika požarevačke bolnice. Ukupno je protekle nedelje bilo dostupno 265 doza vakcine za ceo Braničevski okrug.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Stiglo je 990 vakcina. Požarevac ima oko 45 000 stanovnika i počela je MASOVNA vakcinacija stanovništva. Kakoooo???!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker