ODBORNICI VLASTI IZGLASALI: Veliko Gradište postaje prvi GEJ grad u Srbiji!

U fokusu 10. sednice Skupštine opštine Veliko Gradište koja je održana 19. avgusta bio je Predlog usvajanja odluke o izgradnji hotela visoke kategorije za GEJ populaciju u turističkom naselju Beli Bagrem na Srebrnom jezeru.

Foto: Screenshot/M.V.

Nakon što su 19. jula gradištanski odbornici vlasti dizanjem ruke na 8. sednici SO Veliko Gradište usvojili odluku o usvajanju Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja izbeglih, interno raseljenih lica, povratnika, tražilaca azila i migranata, tako su, tačno mesec dana nakon toga, poslušno usvojili i odluku o izgradnji hotela visoke kategorije za GEJ populaciju u turističkom naselju Beli Bagrem na Srebrnom jezeru.

Ovaj hotel bi se nalazio na Srebrnom jezeru sa druge strane brane, tačnije na takozvanom Dunavskom špicu u blizini marine, a čitav kompleks, da podsetimo, gradio bi se na preko 10.000 m2, a kako je i sam Milić rekao, ova investicija neće biti manja od 10 miliona evra.

Plan detaljne regulacije turističkog naselja Beli Bagrem

Kako su ranije u više navrata najavili, sada ovom usvojenom odlukom, napokon se ostvaruje plan lokalnih čelnika da se u Velikom Gradištu i na Srebrnom jezeru širom otvore vrata i za LGBT populaciju iz celog sveta, a turističkim poslenicima u ovoj Opštini ulilo je nadu da bi zaiteresovanost posetilaca bila još veća, budući da je poslednjih godina Srebrno jezero posetilo između 600 i 700 hiljada turista, dok, samo tokom prošle godine, za vreme pandemije, zabeleženo je oko 130.000 noćenja.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. A narod okrenuo bulju i zabio glavu u pesak. Do sad su ih natezali lažljivi političari a od sada će belosvetski pederi. Bravo za narod Pedergrad.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker