KO PLJAČKA LEKARE PO POŽAREVCU? Hirurgu Milošu dok je bio u smeni obili stan i odneli 11.000 evra i 5 lovačkih pušaka!

Dr Milošu Stevanoviću, koji radi kao hirurg u kovid bolnici u Požarevcu, dok je bio na dežurstvu lopovi su obili stan i odneli sve što je imao – uzeli su mu 11.000 evra i 5 lovačkih pušaka koje su, kako zakon nalaže, stajale zaključane u metalnom ormaru koji je on koristio kao sef.

Foto: Screenshot/TV Pink

– To se desilo za praznik 11. novembra, bio sam na dežurstvu i supruga me zove i kaže možeš li odmah da dođeš kući… Pozovem kolegu da me zameni, odem i imam šta da vidim… Neko je sebi dao za pravo da uzme ogroman čekić i razbije metalni ormar… kolika je to sila bila… – ispričao je dr Miloš jutros u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić dodajući da se oseća nebezbedno i ugroženo jer svaki put kad ode na posao i na dežurstva od 24 sata misli šta bi moglo da se desi posebno što ima troje dece, od kojih je najmlađa ćerkica od tri godine.

On je rekao da se to desilo samo što je supruga sa detetom izašla iz kuće koja je obezbeđena alarmom i kamerama koje ne rade jer radnici firme za obezbeđenje kojoj plaća nisu došli da ih poprave.

On je rekao i da su došli tek 15 minuta posle pljačke samo da bi konstatovali da se dogodila iako je, kako je rekao, to mogao i sam da vidi.

– Šta bi bilo da su one bile kod kuće… – rekao je dodavši da ne sme ni da pomisli na to, te naglasio kako on da leči, operiše ljude i spasava živote kad ne spava i misli na to što se desilo i šta bi moglo opet da se desi.

Dodao je da ovo nije prva pljačka lekara u Požarevcu i da se one po pravilu, kako je primetio, dešavaju kad su lekari na dežurstvu što znači da neko tačno zna kad ko radi a kad je kod kuće.

Rekao je i da svi u gradu znaju da je on lovac i ribolovac već 30 godina i da ima oružje u kući koje je uredno registrovano, poput lovačkih karabina s optičkim nišanima koji mogu i čoveka da ubiju sa 200-300 metara…

Doktor misli da je nekom prva meta bilo njegovo oružje a da su im ti evri došli kao bingo jer su stajali na istom mestu sa puškama, zaključani u sefu.

On naglašava da su te pare deo kredita koji je digao da plati dažbine i takse koje je bio dužan posle višegodišnjeg dokazivanja sudskim putem da stan koji mu je oduzet treba da se vrati, a da mu je sad i vraćen.

(Tpknews.com/TV Pink)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Sto niste napisali “Kako lekari pljakaju obican bolestan narod” Kako je uzeo drugima, tako je i njemu neko. Krug je zatvoren…

    1. sram te bilo,treba da te tuži za klevetu,doktor je u pravu svi mi ostavljamo prazne kuže i mučimo se za taj dinar.Stvarno nam je bezbednost nula

  2. Nas pokojni doktor bog da mu dusu prosti kad umro imo na racunu 5 miliona dinara ili 5 godina nije dizao platu. Od cega li je ziveo.
    A inace bio dobar drug , humanista,pravi komunista

  3. Ne brine me finansijska situacija doktora, vise me brine finansijska situacija njegovih pacijenata koji će sada morati da povećaju mito.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker