NEKAD AUTSAJDER, SADA NEGATIVAC: Ko je crnogorski raspop koji vodi malenu golubačku opštinu?

Ko je crnogorski raspop koji vodi malenu podunavsku opštinu sročićemo u nekoliko ključnih momenata njegove biografije, a za koju dotični nema adekvatne odgovore, jer se radi o istini i činjenicama.

Predsednik opštine Golubac Nebojša Mijović

Da ne bude zabune, radi se o Mijović Nebojši, aktuelnom predsedniku opštine Golubac, čiju ćemo retrospektivu lika i nedela opisati u sledećim parametrima, čisto da bismo podsetili glasače golubačke opštine za sledeće izbore.

Naime, od kada se pojavio na tlu Golupca, tada totalni autsajder, sada negativac, čiji lik meštani nisu ni znali do 2008. godine, osilio se i izbahatio do krajnjih mera, pa privlači pažnju šire javnosti i bruka ovo maleno mesto na svakom koraku. Zato podsećamo Golupčane, još jednom, ko ih to predstavlja.

Pošto je stao na noge uz pomoć Kurta (nadimak ženine familije), i zaposlenja u Domu zdravlja Golubac početkom 90-ih, tada Mijović odbija da ide da leči srpske ranjenike na Kosovu i Metohiji pred NATO agresiju, pokazujući svoje prve znake pokvarene ličnosti. Zbog toga, biva otpušten iz Doma zdravlja, pa dolazi do fizičkog sukoba sa direktorom te ustanove, jer i naslina priroda izbija u prvi plan. Za isto, tuži državu i dobija obeštećenje, pa se nakon petoktobarskih promena 2000. godine vraća na posao kao velika demokratska nada.

Bio je član Demokratske stranke dok ga nisu postavili na mesto direktora Doma zdravlja u Golupcu, što je i bila pozadina njegovog “demokratskog” aktivizma. Nekako u isto vreme mu i supruga završava za lekara, pa ekspresno i prioritetno dobija specijalizaciju. Poseban afrodizijak za dotičnog predstavlja zapošljavanje svog harema na državne jasle, čime je nesebično posvećen kada je na svakoj funkciji. Tada okreće leđa Žutima i dobija ambicije da bude i on predsednik opštine.

E sad kako doći do glasača, pa to dosta lako polazi za rukom oholom i podlom doktoru, koji pacijente koji neće za njega da glasaju izbacuje iz ordinacije i vređa, direktno kršeći lekarske kodekse. Još jedna metoda je primenjivana u agitaciji, da se umusi i sakrije pod bradom, glumeći intelektualca, pa se pravi da je zauzet dok pacijenti sami ne ukapiraju da mora da glasaju da bi ih pregledao.

Nećemo da grešimo dušu, nije krao pare odmah kada je zauzeo predsedničko mesto 2008. godine, bar ne toliko primetno kao sada. Razlog za to bio je uticaj više odborničkih grupa i stranaka, ali zato je gledao i učio gde može da se polapa najviše iz budžeta nekom drugom prilikom. Iz ove perspektive bio je to pretčas lopovluka za raspopa. Spletom raznih okolnosti se menjaju garniture, ali intelektualac iz Murina postaje naprednjačka uzdanica i preuzima odbor od Bubrega, začetnika te političke opcije u Golupcu.

Basnoslovna pljačka opštine kreće upravo od izbora 2016. godine, pa se tada i otvaraju tajni računi za štekanje pokrađenih para. Da se sada ne bi ponavljali gde je sve opelješio budžet opštine Golubac u zadnjih deset godina, suma sumarum stekla se sledeća imovina predsednika:

  • Vila u Golupcu, vrednost 200,000 evra.
  • Vila sa apartmanima Golubac, vrednost 300,000 evra.
  • Nekoliko stanova u Beogradu, vrednost preko 1,000,000 evra.
  • 50 hektara poljoprivrednog zemljišta.
  • Više plačeva na atraktivnim lokacijama.

Tu je zatim i znatna količina deviza na računima i po štekovima. Opšte je poznat po preusmeravanju novca i načina na koji radi putem bankarskih računa, pa je i tu ključ kamena zakonskog spoticanja dotične persone.

Na kraju, ostavljamo našim čitaocima da prepoznaju kome će dati glas na sledećim lokalnim izborima, ako uzmemo u obzir sve okolnosti koje su se izdešavale i dovele do toga da je crnogorski raspop Mijović devastirao opštinu Golubac do krajnjih mera, na račun svog ličnog bogatstva.

Naravno, ovaj podsetnik dopunićemo čim se desi neka nova pljačka i nezakonito uvećanje imovine Mijovića, jer javnost Golupca mora biti pod budnim okom situacije koja ju je zadesila.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

13 Komentari

  1. Poštenijeg predsednika i boljeg čoveka od Zorana Pajkića, Golubac nikada nije imao. Što se Mijovića tiče, on bi se uklopio u onaj vic, da je sličnost između Crnogorca i spermatozoida ta, da samo jedan od sto hiljada, postane čovek.

  2. Lako je Mijovicu da vedri i oblaci kad je sef naprednjaka za ovaj region njegov zemljak crnogorac iz istog sela Aca Jokic kod koga Vucic i njegov brat zajedno sa kriminalcima proslavljaju rodjendane u restoranu Graficar u Beogradu. Sve je to naprednjacka bagra.

  3. eeee će da zalite jedan dana kad ovakav ode isve preusti vama koji samo znate da verdjate i nista drugo ne znate. ako a ja cu ondak da vas pitam sto kaze stra ste sve pisali i kako ste sve zvali nekim sto kaze imenima. samo polako

    1. mile, dokle ćeš da izigravaš majmuna? Kuću si prokockao, majka ti se ubila zbog tebe, a ti sada ližeš dupe obojici Mijovića i služiš im kao potrčko i dvorska luda.. Znam da se pod pseudonimom “mile”, krije jedan ćoravko, koga 90% posto Golupčana ne može očima da gleda.

  4. Mile jedva čekamo da lopuži a i tebi vidimo ledja kada vas uvode u Zabelu. Ne brini ti ko će biti sledeći predsednik Opštine. I mi konja za trku imamo što bi rekao baš narod. Samo za razliku od Mijovića ta osoba je časna, poštena, obrazovana i bez ikakve mrlje na obrazu. I što je još važnije tu osobu novac ne zanima već hoće da povrati Golupcu bar deo nekadašnjeg života. I ne samo Golupcu već i celoj Opštini. Možeš da pizdiš koliko hoćeš i da braniš Mijovića ali shvati već vam vreme ističe ni Vučić vam neće pomoći jer će gledati da spase sopstvenu guzicu.

  5. milice sto kaze samo znas da se ljutis na mene i svi ovi ovde i ja ne znam ko sam a ni vi sto me zovete majmunon i ovaj slobodan sram te bilo i moja majka je umrla odavno i ja sam sto se kaze star covek meni ovo nije potrebno za sada da se ovako sa svima ovde pisem i nerviram se i samo cekate da neko posten ovde od sviju odbrani ono sto je posteno i sto se kaze vredi i. sram da te bude i tebi i svih i ja ovako se ne odazivam ljudima koje znam samo ovako kad nesto procitam ja se sto se kaze iznerviram i onda malo pisem nepoveznao i opet ti milice ,nemas te nikog samo se ovde sto se kaze prepucavamo dok nas miovic radi sve najbolje i tako je uvek i radio i nkada onaj pajkic nije bio dobar ko on.aj zdravo

  6. Mile oladi više i shvati da ti uvlačenje u zadnjicu Mijoviću čini još jadnijim i bednijim. Sklonit ćemo lopova svidelo se to tebi ili ne. Pozdrav sa Novog Beograda Milica.

    1. Milice, još uvek nisi objasnila Miletu, kakvo ti je to prezime Novi Beograd, a odvno te “čovek” pitao.😅 Baš si bezobrazna.🤗

  7. samo se sprdajte na moj racun sto se kaze i na svih koje ne podrzavate ovde i svi vi sa tim ko zna kavim imenima i prezimenima sto niko ne zna odakle i ko ste.ali i tome ce dodje kraj svi ce te vi u aps kako i zelite nasem Miovicu i svi koji ga ga ovde javno brane i podrzavaju od takvih ko sto ste vi sto se krijete iza ko zna kakvih smesnih imena kao ovaj sto kaze da je danko. sta je bre to i ko i ova milica jojjjjj !samo jos malo i da opet nas miovic pobedi svi ce te da vidite onda i onda cu da vidimjer zabela sto kaze negine da idete samo malo na odmor eto

  8. Mile moje pravo ime je Milica i nemam potrebe da se krijem. Znam da istina najviše boli pa zato i kukaš. Koga će uskoro hapsiti videćemo. Mene sigurno neće a za tebe nisam sigurna. Samo se ti uvlači i dalje Mijoviću ali nemoj posle na kolenima da moliš i cviliš kada te bude šutnuo da spasi sopstvenu guzicu. Pozdrav tebi i svim dupeuvlakačima iz golubačke opštine. Dolaze neka nova vremena.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker