NAKON DVE DECENIJE ČEKANJA: Veliki Popovac kod Petrovca na Mlavi konačno dobio vodovod

Nakon dve decenije čekanja, meštani Velikiog Popovca kod Petrovca na Mlavi konačno imaju organizovano vodosnabdevanje.

U četvrtak 21. decembra u prisustvu velikog broja meštana i kompletnog opštinskog rukovodostva na čelu sa predsednikom opštine Duškom Nedinićem, predsednikom Skupštine opštine Milančetom Aćimovićem i Borisom Gvozdićem, otvoren je novoizgrađeni seoski vodovod u Velikom Popovcu.

Meštani Velikog Popovca su na ovaj vodovod čekali punih 20 godina, a vodovod su u rad pustili predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić i direktor KJP „IZVOR“ Milenko Vićentijević svečanim presecanjem vrpce.

Nedinić je ovom prilikom rekao da je ovo još jedna velika pobeda, ne samo zbog završetka vodovoda, već je pobeda i „nad onima u Beogradu koji nisu želeli da pomognu da ovaj vodovod ranije zaživi“. Umesto da pomognu, oni su na svakom koraku blokirali tu nameru, kao da su građani Velikog Popovca građani drugog reda.

Duško Nedinić

Milenko Vićentijević direktor KJP „Izvor“ Petrovac na Mlavi je ovom prilikom kazao da mu je zadovoljstvo da kao prvi čovek komunalnog preduzeća i meštanin Velikog Popovca učestvuje u realizaciji ovog veoma važnog projekta, kako za preduzeće tako i za samo selo i meštane.

Milenko Vićentijević

Na novoizgrađeni vodovod biće priključeno više od 160 domaćinstava, a, izdašnost izvorišta je 6 litara u sekundi.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker