TROJE POVREĐENO: Požarevljanka pijana preticala “mercedesom”, pa se zakucala u BMW!

Pripadnici saobraćajne policije u Braničevskom okrugu, tokom međunarodne akcije Roadpol, isključili su iz saobraćaja petoro vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su prekoračili brzinu za 94,9, odnosno 56 kilometara na čas.

Ilustracija

Žena (38) je u Požarevcu upravljajući „mercedesom“ sa jednim promilom alkohola u organizmu, prilikom preticanja, udarila u „bmv“ kojim je upravljao muškarac (30).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, vozač i dva putnika u automobilu „bmv“ zadobili su lake telesne povrede.

Patrola saobraćajne policije u Požarevcu zaustavila je dvojicu muškaraca (24) i (64) koji su vozili „folksvagen“ i „opel astru“ sa 1,39 i 1,27 promila alkohola u organizmu, a u Kučevu vozača „renoa“ (43) sa 1,54 promila alkohola.

U okolini Velikog Gradišta iz saobraćaja je isključen muškarac (64) koji je upravljao „fijatom“ sa 1,31 promila alkohola u organizmu, a u Petrovcu na Mlavi vozač „forda“ (22) koji je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Takođe, pripadnici saobraćajne policije, na području opštine Malo Crniće i Veliko Gradište zaustavili su presretačem dvojicu vozača automobila „bmv“ (40) i (43) koji su upravljali brzinom od 174,9 i 106 kilometra na čas, na delu puta gde su ograničenja 80 i 50 kilometara na čas.

Vozač (40) je zbog prekršaja nasilnička vožnja isključen iz saobraćaja i sproveden sudiji za prekršajni postupak, a protiv obojice vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker