POKUŠALI DA OTMU RESTORAN GORNJAK: Pritvor za uhapšenog policajca, agenta BIA i člana zemunskog klana

Viši sud u Požarevcu odredio je jednomesečni pritvor protiv trojice Beograđana – Slađana Konstantinovića (46) člana zemunskog klana, Božidara Stolića (35), suspendovanog policijskog službenika, i M. Klikovca (50), pripadnika BIA, zbog sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u grupi, na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Restoran Gornjak, Žagubica

Pritvor je određen kako oni ne bi ponovili delo za koje se terete i kako ne bi uticali na svedoke. Za to delo zakonom je zaprećena kazna od 3 do 12 godina zatvora.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u restoranu sa prenoćištem „Gornjak“, pored istoimenog manastira, koji je u vlasništvu oštećenog. Pokušavali su da ga prinude da im proda lokal za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni to odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov.

Prilikom saslušanja, Slađan Konstantinović je tvrdio da prinude nije bilo, već da je sa oštećenim samo razgovarao o lokalu, rekavši mu da on vredi od 300.000 do 500.000 evra. Ovaj je na to komentarisao da lokal vredi preko milion evra. Takođe, Slađan Konstantinović je rekao da su druga dvojica, Božidar Stolić i M. Klikovac, što su oni i potvrdili, samo zbog društva bili sa njim, jer su išli u manastir Tumane, pa su se svi našli u „Gornjaku“ na ručku, tako da su ih mediji bez razloga satanizovali.

Nezvanično, vlasnik lokala ovo nije prijavio policiji, iz straha, jer su trojica povezana sa BIA, već je policija postupila po čuvenju, pošto je saznala za ovaj slučaj. Trojica osumnjičenih posle saslušanja, obavljenog u prisustvu odabranih branilaca koja su im obezbedili advokati iz Beograda, odvedeni su u pritvorsku jedinicu u Požarevcu. Narednih dana sprovodiće se istraga, u kojoj će se saslušati svi svedoci.

RAZGOVORI

Kako smo saznali iz izvora bliskog istrazi, osumnjičeni su sa oštećenim u dva navrata obavljali razgovore o lokalu. Prvi je bio 20. septembra u restoranu „Gornjak“, a drugi 22. septembra u banji Ždrelo. Sumnja se da se ovde radi o uigranoj šemi, koja se sprovodi u delo tako što se tokom prinude tu nađu i neki iz policije ili iz kriminalnih krugova, navodno slučajno, a u cilju zastrašivanja oštećenog.

(Tpknews.com/М. Veljković)

PROČITAJ I

9 Komentari

 1. “Pokusali da otmu restoran Gornjak” pa da ga sakriji ispod pazuha, kao da je to neka igracka koju niko nece videti. Lupate gluposti sacuvaj boze.

  1. Lažu, nameštaju…..Bog zna Istinu i sve će isplivati na videlo. Za ostale ne znam, ali Mlađan Klikovac je jedan od najboljih ljudi na svetu koje poznajem i samo takav čovek treba da je na čelu bezbednosti naše zemlje….zato i jeste ova igranka…dva loša ubiše Miloša…e ovog puta uz Miloša stadoše svi ljubitelji pravde i istine…do Hristove pobede!

 2. Pa vlasnik restorana se nije previse oznojio kad je stekao kapital da bi kupio kafanu. Sirotinja se je patila dok se je on bogatio.Stara dobra i poucna, ,,kako dođe tako ode” 😂

 3. Ahahah bas bi bili pohapseni zemunci i bivsi mupovci da vlasnik nije zapravo neko malo vece *udo. Al nisu jadni znali. Sad ce saznaju.

 4. Smešne su optužbe na račun Mlađana Klikovca. Sve će im se vraćati kao bumerang. On je čovek pravednik. Uvucite mačeve u korice. Izvinite se čoveku uz velike počasti, jer i Bog može biti ljut.

  1. Sigurno znate mnogo više o tom restoranu i o svim akterima događaja ali po nečijem nalogu blatite ime pp!štenog čoveka, ni krivog ni dužnog!!!

   1. Ovo je velika nepravda za Mladjena Klikovca. On je jedan posten i veoma verujuci covek. On je ovde bio na Bozjem putu, to ce se dokazati sigurma sam!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker