PIJAN NAPAO GOSTE U KAFIĆU: Italijanski političar hicem iz pištolja ubio migranta! (VIDEO)

Italijanski političar iz redova desničarske partije „Liga“ i poznati advokat, Masimo Adriatici, usmrtio je hicem iz pištolja jednog migranta.

Screenshot

Adriatici, koji je odgovoran za javnu bezbednost u lombardijskom gradu Vogera, pucao je sinoć na 39-godišnjeg Marokanca, koji je podlegao povredama. Policija je saopštila da je Adriaticiju određen kućni pritvor.

On je na Marokanca pucao nakon što su se posvađali u jednom baru. Povređeni migrant je prebačen u bolnicu, gde mu se tokom noći pogoršalo zdravstveno stanje nakon čega je preminuo.

Adriatici, koji poseduje dozvolu za oružje, tvrdi da je Marokanac, koji je poznat policiji, u pijanom stanju napadao goste, pa i njega.

Advokat tvrdi da je pao na pod i da je tom prilikom ispalio hitac iz njegovog pištolja. Šef „Liga“ Mateo Salvini tvrdi da je Adriatici delovao u samoodbrani.

Iako su brojni mediji odbili da prenesu ovu vest objavljen je i snimak samog incidenta.

Na njemu se jasno vidi da mladi Marokanac prilazi advokatu i udara ga pesnicom u glavu, a nakon tuče došlo je do ubistva, ali je taj deo snimka zabranjen na društvenim mrežama ipak dovoljno je prikazano u samoj tuči i jasno se vidi da je migrant zaista prvi napao advokata.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker