BOLJA PUTNA INFRASTRUKTURA: Završni radovi na asfaltiranju regionalnog puta Petrovac – Žagubica (VIDEO)

U opštini Žagubica u toku su završni radovi na asfaltiranju dela regionalnog puta Požarevac-Bor, od Petrovca na Mlavi do Žagubice.

Screenshot

Prema rečima predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića, ovi poslovi su prioritet i predstavljaju trenutno najveću investiciju u opštini.

Deonica Žagubica – Krepoljin – završna faza radova je u punom jeku, mašine firme „Štrabag“ na terenu, a pored asfaltiranja, uređuju se i kanali za odvod vode, drenaža i sanira zemljište pored puta.

23. avgusta radove na asfaltiranju regionalnog puta Požarevac-Bor obišao je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović i Direktor JP “Putevi Srbije” Zoran Drobnjak, kako bi se uverio u dinamiku obavljanja posla. Tom prilikom je istakao da je sredstva za rekonstruciju puta izdvojilo JP “Putevi Srbije” zahvaljujući Vladi Srbije i Ministarstvu saobraćaja.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović ovom prilikom izrazio je zadovoljstvo odvijanjem radova, ali i najavio nove projekte – rekonstrukciju regionalnog puta prema Laznici i prema Despotovcu, do naselja Sige, kao i dolazak novih investitora, jer dobri putevi neće značiti samo građanima, već i ulagačima, kojima će opština obezebediti i besplatnu lokaciju i kompletnu infrastrukturu, kako bi što lakše i brže mogli da pokrenu željenu delatnost.

Po završetku planiranih aktivnosti na putu od Krepoljina prema Žagubici građanima opštine će vožnja biti svakako udobnija, a turistima još jedan razlog više da dođu i vide prirodne lepote Homolja.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker