ISTRAGA UDESA KOD VELIKOG GRADIŠTA: Prekršajna prijava vozaču ministra!

Protiv vozača ministra za rad Zorana Đorđevića, koji je u nedelju uveče izazvao udes na ulazu u Veliko Gradište, podneta je prekršajna prijava zbog brzine I vožnje neprilagođene uslovima saobraćaja i stanju kolovoza.

Ministar Zoran Đorđević u Kostolcu

Pošto je utvrđeno da saputnici u autu, ministar i njegovi saradnici, nisu povređeni, usledila je samo prekršajna, a ne i krivična prijava.

Do udesa je došlo kada je ministrovo vozilo, kojim se on prevozio sa mitinga u Negotinu na miting koalicije SNS-SPS u Kostolcu, sletelo s puta , nekoliko puta prevrnulo I zaustavilo udarivši u banderu. Ministar pritom nije povređen, pa je nastavio za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika sa kojima je putovao, zbrinuta u Domu zdravlja u Velikom Gradištu, odakle su preveženi u požarevačku bolnicu, pa na beogradsku VMA.

Do udesa je došlo u nedelju oko 20 sati, na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja “Dunavka”, u pravcu prema Požarevcu. Usled klizavog kolovoza, jer je padao sneg, nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išla za Kostolac, počelo je da vrluda putem. Da ne bi udario u vozilo ispred sebe, vozač ministrovog vozila naglo je ukočio, zbog čega je ono sletelo s puta i udarilo u banderu. Nakon udesa, ministar Đorđević je, nepovređen, produžio na miting u halu sportova u Kostolcu. Po njegovom završetku, on je obišao povređene saradnike u požarevačkoj bolnici, zajedno sa gradonačelnikom Požarevca, Banetom Spasovićem.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker