HOROR U POŽAREVCU! Posle svađe pretukao suprugu i njenog sina na ulici, pa otišao po pištolj!

Požarevačka policija uhapsila je N. J. (35) zbog sumnje da je napao svoju suprugu i dete.

Ilustracija

Policija u Požarevcu uhapsila je N. J. (35) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti.

N. J. (35) se sumnjiči da je 3. oktobra ove godine, na ulici u Požarevcu nakon kraće rasprave, svoju suprugu (40) uhvatio za vrat, kao i da je njenog sina (14), koji je pokušao da zaštiti majku, gurnuo i oborio na zemlju. Кako se sumnja, on je potom otišao do svoje kuće, uzeo pištolj kojim je pretio supruzi i njenom sinu, navodi se u saopštenju MUP.

N. J. je nakon hapšenja priveden kod osnovnog javnog tužioca u Požarevcu.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Pa kako sad to, bio je fini čovek, drug, savestan radnik i častan požarevački građanin!? Družili smo se od malih nogu. Dobro, znao sam da im u poslednje vreme brak “škripi”, jer iako je bila nešto starija od njega, opet je počela hvatati još mlađe. I na svaki incidenat kada bi on dreknuo na nju, ona to prestavljala kao da moj drug napada njenog sina iz prvog braka, a ona ga uzima u zaštitu.

    1. Što god da je bilo medju njima ne sme da je tuče. To mnogi muškarci ne shvataju. Ako mu zbog bilo čega ne odgovara, miran razlaz i završena priča. Samo je zloupotrebio svoju fizičku snagu.

  2. Kako to sve fini, dobri ljudi, divne komšije a ovamo ubiše svoje supruge, decu. Koga lažemo? Dokle više da okrećemo glavu od ovog zla? Komšije znaju a ćute, pa to sutra može zadesiti i njihove sestre ili kćeri i majke. Treba prijaviti skotove bez straha da će se osvetiti. Pa ako i pokušaju nešto a neće, jer su to u stvari kukavice koje se hrane tudjim strahom, ima leka i za to. Sve žene koje trpe nasilje pod hitno da se osveste i shvate da nisu same i da ima pomoći.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker