IZGUBILA BITKU: Posle duge i teške borbe, preminula Nataša Savić

Nekadašnja direktorka privrednog društva RIO iz Kostolca, koja je obolela od karcinoma na kostima i koštanoj srži, nije uspela da pobedi opaku bolest.

Nataša Savić

“Posle duge i teške bolesti moja majka, Nataša Savić, preminula je danas i preselila se u carstvo nebesko”, ovim rečima na svom Fejsbuk profilu, Natašin sin Arsenije Savić, obavestio je sve ljude koji su se mesecima borili da pomognu njegovoj majci.

Nataši je pre dve godine dijagnostikovan invazivni karcinom dojke, ali je, nakon lečenja na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, hemioterapije, operacije i zračenja, uspela da se izleči. Međutim, od aprila prošle godine, nakon nove kontrole i pojave nekontrolisanih bolova, snimanja su pokazala da je bolest uznapredovala. Posle svih terapija stanje je bilo u progresiji. Još dva pršljena su bila zahvaćena i morala je da prima Zometu, terapije koje se kupuju. A, u Srbiji ove trapije se davale samo u privatnim bolnicama.

Dve i po godine Nataša je sve sama finansirala dok nije ostala bez sredstava za dalju borbu sa ovom opakom bolešću. Međutim, ona se nije ni tada predala. S obzirom da je tokom njene dugogodišnje uspešne karijere mnogima pomagala, po prvi put u životu zatražila je i ona sama pomoć.

Na njen apel odazvali su se mnogi, i zahvaljujući svima njima prikupiljeno je 15 hiljada evra koje je nedostajalo za dalje lečenje u Tursku, ali nažalost, usledila je metastaza na jetri i njeno srce nije uspelo da izdrži.

Sahrana će se obaviti petak u 13 časova, na groblju u Kostolcu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker