MILOGORAC JAČI OD VUČIĆA I ANE BRNABIĆ: Šema rodbinskih veza kučevačkog klana u opštinskom rukovodstvu


Aleksandar Perišić, zvani Milogorac, je alfa i omega Kučeva. Predstavlja se kao uspešni privrednik ali svoj potpis nigde ne stavlja.

Veliki “BOSS” Perišić sa suprugom/Foto: Privatna arhiva

Stranačku politiku vešto koristi za lične interese pa je najpre zagovarao program SPS-a, a onda je u svoj hotel “Rudnik” pozvao na ručak crnogorskog brata Aleksandra Jokića koordinatora SNS-a za Braničevski okrug i jedan broj ljudi iz naše dijaspore. Taj momenat je iskoristio da se dokopa pozicije koordinatora SNS-a za dijasporu Braničvskog okruga, i nakon toga, u hotelu nema više ručkova za dijasporu.

Ova nova pozicija je uticalo na Perišića da se osili i njegov nedavni potez je dodatno zgrozio građane opštine Kučevo. S obzirom da je Perišić poreklom iz Crne Gore, pozvao je sve svoje prijatelje iz kriminalnog miljea Crne Gore da dođu u Kučevo da bi se pelcovali. Pod okriljem noći, da ih niko ne bi video, svi su pelcovani u Domu zdravlja u Kučevu. Kada je direktorka Doma zdravlja, Emina, upitana zašto je to dozvolila i da li je pozvala nadležne organe da reaguju na samovolju i bahatost Milogorca, ona je samo kratko prokomentarisala da se plaši njegove reakcije i da je vakcinisanje građana Crne Gore urađeno bez njenog odobrenja.

Od kada je postavljen za koordinatora za dijasporu Braničevskog okruga, Aleksandar Perišić je umislio da je Kučevo njegovo vlasništvo što podrazumeva da on kadrira opštinsko rukovodstvo koje će raditi u njegovom interesu. U tome mu najviše pomaže njegov kum Novica Janošević koji je razbio OO SNS na dan Izbora 2020. godine jer ogromna većina članova stranke nije htelo da pristane na Perišićevo nametanje. Novica se za ovakav potez vodio svojim interesom jer je tražio od Perišića da spreči započetu policijsku istragu krivičnih dela za koje je optužen. Perišić je uz pomoć svojih korumpiranih veza privremeno zaustavio istragu ali krivična dela nikada ne zastarevaju.

Na rukovodeća mesta u novoformiranoj opštinskoj vlasti, Perišić je sa svojim kumom, Novicom Janoševićem, postavio rođake, familiju, kumove i poslušnike. Oni mu omogućavaju da nesmetano prisvaja zajedničku imovinu građana opštine Kučevo, da i dalje ne plaća porez, struju, komunalije niti zakup za sportske terene koje aranžmanski koriste gosti njegovog hotela. Ceo OO SNS-a radi za njega pod dirigenskom palicom kuma Novice. Moramo spomenuti još jednog Perišićevog kuma koji mu završava kredite i poslove u Ministarstvu privrede. Reč je o Draganu Stevanoviću zvanom Boske, konobaru iz Surdulice koji je trenutno državni sekretar a u narodu poznat po dezerterstvu iz vojske.

SNEŽANA JOVIČIĆ – Perišićeva svastika, zaposlena u opštinskoj upravi gde vodi administrativne poslove Mesnih zajednica a u ovom sazivu je zbog rodbinske veze postala važna ličnost pa kontroliše ponašanje zaposlenih ali i stranaka.

RADENKO JOVIČIĆ – Perišićev pašenog, imenovan za direktora Osnovne škole u Kučevu iako ne ispunjava uslove jer ima samo višu školu.

IGOR SEKULIĆ – Direktor Šumskog gazdinstva “Severni kučaj” Kučevo.

ZLATAN ZABUKOVAC– Direktor Centra za kulturu “Dragan Kecman” čiji je naziv nedavno promenjen po nalogu predsednika SO, Branka Kecmana, (braća Kecman). Ovom odlukom su građani Kučeva bili zgroženi jer su svi očekivali da će dobiti ime po Đorđu Marijanoviću. Zabukovac je čovek od poverenja zadužen za izbore kada u džakovima zamenjuje glasačke listiće. Bio je i direktor JKP pa je smenjen zbog zloupotrebe službenog položaja i protivzakonitih radnji.

SANJA VUKOJEVIĆ – Zamenica predsednika Skupštine opštine (plaćena pozicija), plaćeni član raznih opštinskih komisija, zaposlena u OŠ u Voluji a vodi i kučevački SPS za koji se zna da ni na ovim izborima ne bi prošli cenzus da im nije pomogao SNS koji im je i potpise za listu prikupio.

MILOŠ PETROVIĆ– Sekretar OO SNS, zaposlen član veća zadužen za turizam a u Nacionalnom savetu Vlaha je po predlogu Novice Janoševića, na čelu Odbora za informisanje iako ne zna ni jednu vlašku reč. Od škole ima kurs ptt montera. Poznat je po nabavkama sa enormno uvećanim fakturama, snimanju papreno skupom dokumentarcu o arheološkom lokakitetu “Kraku lu Jordan” i višemilionskom zakupu klizališta.

MILENA RANČIĆ PETROVIĆ – supruga Miloša Petrovića, zaposlena u Opštinskoj upravi.

MILAN RANČIĆ – Milenin brat, takođe radnik opštinske uprave.

BOGDAN STANOJEVIĆ – Milenin brat od ujaka, budžetski inspektor u Opštinskoj upravi koji bi trebao da kontroliše zakonitost poslovanja Opštine.

MILICA MIHAJLOVIĆ – lična sekretarica Miloša Petrovića, povlašćena nesuđena odbornica.

DRAGAN RANČIĆ – Tast Miloša Petrovića, advokat, u trenutnom sazivu izabran za predsednika opštinske Izborne komisije.

MARKO RANČIĆ – Bratanac Dragana Rančića a Milenin brat od strica, sekretar opštinskog veća.

MARINA RANČIĆ – Bratanica Dragana Rančića a Milenina sestra od strica, zaposlena u Opštinskoj upavi.

MARJAN KOSOVIĆ – Suprug Marine Rančić, zaposlen u Turističkoj organizaciji Kučevo.

IVAN RAJIČIĆ – Predsednik Opštine, Perišićev kadar, poslušnik i potrčko. Sportsku salu i halu, tri fudbalska terena dao Perišiću na korišćenje za pripreme timova i ekipa bez ikakve odluke i nadoknade.

BRATISLAV RAJIČIĆ – Stric Ivana Rajičića, radi u opštini kao vozač, povremeno na prednjem sedištu prevozi u osnovnu školu i vrtić decu opštinskih funkcionera.

DRAGANA RAJIČIĆ – Strina Ivana Rajičića, savetnica predsednika opštine za pravna pitanja.

NOVICA JANOŠEVIĆ – Kum Perišića, predsednik OO SNS sa odavno isteklim mandatom i predsednik Nacionalnog saveta Vlaha iako je Zakonom u članu 7a, izričito zabranjeno da u isto vreme obavlja obe funkcije. Trgujući uticajem on je iskoristio svoju predhodnu poziciju predsednika opštine Kučevo da prisili i Srbe da se izjasne kao Vlasi i glasaju za njega.

JELENA PANTIĆ – Bivša supruga Novice Janoševića koja je zaposlena u Opštinskoj upravi na poziciji referenta za biračke spiskove. Ona je iz opštinskog sefa izvadila pečat i odbornička uverenja i predala ih Draganu Miloradoviću koji je protivzakonito sve izneo iz zgrade Opštinske uprave.

DAVID JANOŠEVIĆ – Sin Novice Janoševića koji se nalazi na platnom spisku u ŠG „Severni kučaj“ mada niko ne može da potvrdi da ga je nekada video na radnom mestu.

VIOLETA JANOŠEVIĆ – Rođena sestra Novice Janoševića, na spisku zaposlenih u Centru za kulturu ali obavlja administrativne poslove u stranačkoj kancelariji kučevačkog SNS-a koji se nalazi u Perišićevoj kući.

RAŠA BULUTIĆ – Kum Novice Janoševića, dobio nadimak Raša-kafa jer njegovo radno mesto su kafići i u svakom ima stolicu. Njegov zadatak je da prikuplja informacije od naroda a specijalnost mu je plasiranje dezinformacija. Predsednik je Saveta za međunacionalne odnose lokalne samouprave.

MARIJA (STOKIĆ) BULUTIĆ – Supruga Raše Bulutića, zaposlena u Turističkoj organizaciji Kučevo.

DRAGANA MILOŠEVIĆ – Svastika Raše Bulutić, novoizabrana predsednica Sportskog saveza Kučevo.

DUŠICA JANOŠEVIĆ – Sadašnja supruga Novice Janoševića i direktorka Osnovne škole u Voluji.

DRAGANA AĆIMOVIĆ – Snaha Novice Janoševića, zaposlena u Centru za kulturu „Dragan Kecman“.

ZORAN DEMIĆ – Brat Dragane Aćimović, alfa i omega za krađe i prevare u opštinskoj izbornoj komisiji, ima knjigovodstvnu u agenciji, glavni i odgovorni urednik portala „E kučevo“.

SLAVIŠA MARIJOKOVIĆ – Kum Novice Janoševića, imenovan za direktora JKP sa srednjom stručnom spremom a da bi osigurao svoju poziciju platio je Novici 1.500 evra.

DRAGAN MILORADOVIĆ – Kum Aleksandra Perišića, sekretar Skupštine Opštine, advokat. Na izborima 2020. godine, bio je predsednik opštinske Izborne komisije pa je ukrao pečat i odbornička uverenja i izneo iz zgrade Opštinske uprave što je Zakonom strogo zabranjeno. Tako je obezbedio dodatno vreme da njegov kum Perišić i Novica Janošević podkupe nedostajuće odbornike za skupštinsku tesnu većinu. Krađa je prjavljena policiji i predmet još stoji u fijoci a odbornička uverenja koja potvrđuju izbor odbornika još uvek nisu uručena odbornicima.

NIKOLA MLORADOVIĆ – Sin Dragana Miloradovića iliti Perišićev kumić kome je tata kupio diplomu pravnika. Nikola je pomoćnik predsednika Opštine.

ZORAN VELIMIROVIĆ – Načelnik opštinske uprave i član opštinske Izborne komisije. Posao načelnika je obavljao i u vreme vladavine Demokratske stranke jer je važno biti uvek u vlasti i po cenu časti.

VIOLETA VELIMIROVIĆ – Ćerka Zorana Velimirovića, savetnica predsednika opštine, predsednica Odborničkog kluba SNS, zaposlena u OŠ Kučevo, ima privatnu školu stranih jezika, predaje rumunski.

MILJAN GRUJIĆ – Zet Zorana Velimirovića, nastavnik fizičkog, zaposlen u Poštanskoj štedionici Kučevo a prethodno je u OŠ predavao nemački jezik.

BRANKO KECMAN – Postavljen na mesto predsednika Skupštine Opštine. Poseduje srednju stručnu spremu. Poznat po nadimku Ždrepčeva krv i pisanju tekstova na portalu “e-Kučevo”. Godinama stanuje besplatno u Domu lovaca sa suprugom. Majku je smestio u Dom za stara lica a za njen stan oglasio prodaju. Ćerki je kupio stan u Beogradu.

BILJANA KECMAN – Supruga Branka Kecmana, direktorka vrtića „Lane“.

NENAD MIKIĆ – Sestrić Branka Kecmana, zamenik predsednika Opštine, član Opštinskog veća zadužen za privredu i preduzetništvo. Završio srednju šumarsku školu. Nadimak mu je “robijaš” jer je osuđivan zbog falsifikovanja dokumenata i pljačke stare devizne štednje. Sa Perišićem je registrovao i otvorio plivački klub “PEK”. Kao predsednik kluba je u dogovoru sa tadašnjim predsednikom Opštine, Novicom Janoševićem, dobio iz budžeta Opštine više miliona dinara. Navodno dobijena sredstava su utrošena na termine u bazenu mada svi znaju da je sav taj novac završio u džepove Perišića, Mikića i Janoševića jer klub nikada nije zaživeo. I danas se iz budžeta opštine izdvajaju sredstva za plivački klub i još mnogo nepostojećih seoskih fudbalskih klubova i fiktivnih udruženja.

BOJANA ŠULEJIĆ – Supruga Nenada Mikića, zaposlena u Poštanskoj štedionici Kučevo.

NENAD ŠULEJIĆ – Šurak Nenada Mikića, na čelu je odeljenja za lokalni ekonomski razvoj a predhodno je održavao sistem elektronske podrške.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

42 Komentari

  1. Baš su fantastično raspoređeni, sram ih bilo da ih sram bude, bitange jedne bezobrazne.

  2. Sve moj do mojega,neka vidi narod ko im vodi opštinu. Udružena kriminalna grupa koja ima za cilj da prisvoji sav opštinski budžet.

  3. Da svi mediji izveštavaju ovako realno ne bi bilo kriminala u državi. Čestitke za hrabrost TPK NEWS. Bravo, bravo, bravo!!!

  4. TATINI I MAMINI SINOVI I KĆERI JEDINO U OPŠTINI MOGU I DA (NE)RADE JER SU SVI KUPILI DIPLOME. U PRIVREDI BI RADILI SAMO JEDAN DAN. BANDA KOJA ISPIJA NARODU KRV. DOSTA BREEE!

  5. Hajde Vučiću i Vulinu probudite se i preduzimajte nešto, jer budite sigurni da je sve ovo što je napisano tačno. Ispunite svakodnevna obećanja da se narod uveri već jednom da govorite istinu.

  6. Dok oni piju naš krv mnogo roditelja u ovoj opštini ne mogu svojoj deci da priušte ni osnovne potrebšine. Stvarno žalosno da žalošćije ne može biti. Hej, gde će vam duša?

  7. Vesna guska se hvali kako je postigla sporazum sa Perišićem o dodeli 6.9 miliona ili 60000 evra. Njemu je dala 10000 evra i vrlo brzo zavśila sporazum. Tako je isto i Jarac od 50000 evra Perišiću dao 10000 evra i završio sporazum da njegova firma koja je registrovana u okolini Leskovca gde i plaća porez i nikakve veze nema sa opštinom Kučevo dobije 50000 evra. E dragi Kučevljani šta ste doživeli da milogorac puni svoje dżepove a da mu niko ništa be može.

  8. Znaci Dragan Stevanovic Boske izbeglica iz Bosne je Perisicev kum. Nije ni cudo sto je opstina Kucevo od Ministarstva privrede dobila osamdeset miliona za rekonstrukciju puteva ka turistickim destinacijama. Barem cetrdeset ce da podele kumovi.

  9. Stidi se srbijo naprednih bolesnih radikala i njihovih pipaka hobotnice zla, dali ima gore opštine, države od ove?

  10. Aleksandar Vučić za Perišića zna sve. Nije tajna da se Perišić svuda hvali kako mu na noge u Kučevo dolazi Andrej Vučić

  11. Nemaju radikali stida, da ga imaju zavukli bi se u mišiju rupu. Oni su bukvalno upropastili Srbiju, hteli su veliku a na kraju svešće je na beogradski pašaluk. Njihovo ponašanje i njihova politika ide baš u tom pravcu, jasno se vidi da nisu zainteresovani ni za EU jer tad ne bi mogli da tako javno kradu i omalovažavaju svakog ko ne misli isto kao oni. Kučevo je slika i prilika radikalske politike.

  12. Čitam komentar o ćerki xaxaxa..ma ta nije mogla ni srednju da završi a fakultet privatni platio tata.
    Udomio je Boske to svi znaju u Kucevu. Ne radi nista i dalje tata izdržava kupuje kola placa letovanja a zabavlja se sa kriminalcem koji je cujem provereno bije i maltretira…
    Uvek se zlo vrati ali na deci

  13. Novica Janosevic je zaposlio svu rodbinu i kumove u opstini. Uz to garantovano ima najvise laznih Fejsbuk profila sa kojih napada protivnike.

  14. Bolesno društvo SNS/Radikalske klike koja ne bira sredstva da ostvari svoje lične porodične ciljeve. Priče o poštenju Snsovaca više ne piju vodu. Kučevo je slika i prilika kokoškarske mafije koja vlada celim regionom.

  15. Koja odvratna faca je Milogorac. Pogledajte njegov osmeh, kao da reži. Iz očiju se vidi da bi čoveku krv popio. Ima onaj gore kome će on uskoro da položi račune. Mnogi su zbog njega plakali. Đubre jedno

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker