PELCOVAN ČAK TRI PUTA: Gradonačelnik Požarevca pozitivan na koronavirus – ima respiratornih poteškoća

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović pozitivan je na korona virus i nalazi se na kućnom lječenju.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović prima treću dozu vakcine protiv korone/Foto: Screenshot Facebook

Kako saznaje TPKNEWS, Pavlović je u ponedeljak, 4. oktobra nakon PCR testiranja, obavešten da je pozitivan na virus korona. Trenutno se nalazi u karantinu na kućnom lečenju sa povišenom temperaturom i respiratornim poteškoćima.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović, 13. septembra primio je treću dozu vakcine protiv korone i tada je apelovao na sve građane Požarevca i Srbije da iskoriste prednost koju je država Srbija omogućila uspešnom nabavkom vakcina različitih proizvođača, da se vakcinišu, i daju svoj doprinos kolektivnoj imunizaciji. Ali, izgleda da je sada promenio mišljenje.

Inače kako saznajemo, iako su skoro svi zaposleni iz Gradske uprave Požarevca vakcinisani sa obe doze vakcine protiv korone, pojedini kao i sam Gradonačelnik Pavlović primili su već i treću dozu, više od pola zaposlenih se nalaze u kućnom karantinu jer su pozitivni na korona virus, sa simptomima, povišena temperatura i respiratornim poteškoćima

Nakon ovog saznanja, opet se vraćamo na par starih-novih opravdanih pitanja, zbog veoma brzog razvoja vakcina. Da li su te vakcine zaista sigurne? Koliko su te vakcine zaista efikasne? Nije li možda bolje računati sa mogućnošću zaraze, nego izložiti se rizicima nove vakcine?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. O ovome govorim ljudima vec mesecima (iako sam poslovno korektan i pricam sta mi je nalozeno) da su vakcine nikakve i nepotrebne a narodni COVID izmisljena bolest radi zgrtanja para. Mislim da sam sve rekao!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker