KO ĆE BITI VRHOVNI SLUGA: Ko su požarevački kandidati za Gradonačelnika?

Očigledno je da su požarevački naprednjaci ponovo izigrali građane svojim već ustaljenim receptom manipulacije, pa na izbore izlaze sa nekim kandidatom za koga niko u stranci nije ni čuo ni video ali zato obećavaju kule i gradove, a ko će ustvari biti vrhovni sluga, znaće se tek nakon što se krug interesenata suzi na audiciji koja je u toku.

Foto: Ilustracija

Bane Spasović trenutni gradonačelnik je svom budućem nasledniku ostavio težak zadatak u nasleđe, iako je teškom mukom uspeo da svoj mandat izgura do kraja, na koji način i kako, to najbolje znaju njegovi najbliži saradnici kojima su glave letele unaokolo sve zarad ostanka na vlasti Spasovića.

Šta to znači? To znači da novi gradonačelnik mora biti još servilniji na svojoj funkciji, ali ne građanima Požarevca već isključivo svom džepu. Spasovićeva kruna je spala sa glave onoga trenutka kada su gazde iz Beograda shvatile da je uzimao, sam i za sebe znatne sume novca od svih mogućih privatnika od Požarevca pa do Paraćina. Nakon informacija da se Aleksandar Simonović, načelnik uprave dobro pokazao kao operativac koji služi interesnim grupama, naprasno je i Saša Pavlović, zamenik gradonačelnika Požarevca počeo da pokazuje svoje sposobnosti servilnog sluge ne bi li ostao na dosadašnjoj funkciji, a što da ne i nešto više, ukoliko u periodu Banetovog skrivanja ne potpiše i poneki dokument koji će obezbediti ogromne svote novca raznim privatnicima-skorojevcima a sve na štetu građana Požarevca.

Ostaje samo nepoznanica, ko će od požarevačkih investitora, Jović Gradnja, Neimar put, Mašinokop, a kako saznajemo od izvora bliskih vrhu, već su davali novac Banetu Spasoviću i Mitru Karadžiću koji su sa Pavlovićem isti delili i kupovali nekretnine u Stop Shopu, novom Tržnom Centru Ušće i TC u Rajićevoj ulici… Međutim, Mitar Karadžić je u međuvremenu uhapšen i osuđen za primanje mita, dok su se Pavlović i Spasović izvukli. Oni su dali zalog u vidu keša, za perspektivnog Pavlovića koji grabi ka vrhu…

Inače, Saša Pavlović sadašnji zamenik gradonačelnika Požarevca ima nekoliko firmi za prevoz i trgovinu ugljem koje su registrovane na njegovog oca” ATR Pavlović Dragan”,koja je monopolistička na prevozu uglja za sve sindikate izdvojenih kostolačkih preduzeća i udruženja penzionera grada Požarevca, čiji su se bilansi uvećali i do 30-40 puta od kada je Pavlović zamenik gradonačelnika.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Bravo za lokalnu vlast, samo da ne dođije opet neko ko gospodin Bane gde će deliti otkaze i praviti tehnološke viškove zarad svoje guzice. Pa na ta mesta dovoditi privatnike u javnim ustanovama!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker