VLAŠA MAGIJA I NAPREDNA POLITIKA: Janošević sa vračom pustio magijske čini niz reku, i pokorio opoziciju! (FOTO)

Neki veruju da Vlaška magija nije samo plod sujeverja, već da ona ima moć da pretvori tok nečijeg života u nešto što nikada ne bismo ni pomislili da je moguće.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Tako da, poslednji ishod žestoke političke borbe u opštini Kučevo, jeste taj, da je na poslednjoj sednici Skupštine opštine za predloge vlasti glasalo 40 od 43 odbornika.

Opoziciju u opštini Kučevo sada čine Vladimir Stojanović koji je izbačen iz Srpske napredne stranke, Snežana Gržobić Pavlović koja je izbačena iz Vlaške stranke “Most” i Zoran Milekić, bivši narodni poslanik.

Ovakav rasplet nije niko mogao očekivati, posebno je neočekivano da gotovo svi odbornici stanu uz Janoševića i koordinatora Jokića a ne uz Milekića i Stojanovića. Iz svega se može izvući logičan zaključak da je jedino Snežana Gržobić imala pogrešnu procenu.

Međutim, grupacija oko Milekića, Gržobićke i Stojanovića je došla do saznanja da se sve ovo desilo pod dejstvom jake Vlaške magije. Pobornik ove teorije je Siniša Brsanović koji je formirao svoju Viber grupu pod nazivom “SNS OPŠTINE KUČEVO” u kojoj su Stojanović, Milekić, Gržobić, Stanislav Miladinović i mnogobrojni članovi grupe iz susednih opština.

Kako nas obaveštava naš insajder iz Viber grupe, navedeni članovi grupe su ubeđeni da se Novica Janošević inače, predsednik Vlaškog Nacionalnog Saveta, i njegova supruga bave jednom od najjačih magija kako u Srbiji, tako i u svetu, Vlaškom magijom. Svoju teoriju potkrepljuju činjenicama da je Snežana Gržobić pisala svim domaćim i stranim institucijama protiv Janoševića a on je i dalje predsednik Nacionalnog saveta Vlaha. Ostali su protiv Janoševića i njegovih saradnika pisali razne anonimne prijave predsedniku Republike, predsednici Vlade, raznim ministarstvima, policiji, tužilaštvu, OEBS-u i Savetu Evrope ali im niko još ništa nije odgovorio.

Prema rečima našeg Viber insajdera, članovi ove Viber grupe organizovali su se i započeli da u stopu prate Janoševića kako bi otkrili koje sve magijske rituale izvodi i ko su mu saradnici u izvođenju rituala Vlaške magije, jer je očigledno da je Janošević bacio čini zaštite kako na državne institucije, tako i na odbornike, što je još jedan vid vlaške magije koju koristi da bi zaštitio sve svoje saradnike.

Navedenim praćenjem, Siniša Brsanović i njegova Viber grupa su otkrili da se Janošević kreće na relacijama Kučevo, Bor, Zlot, Petrovac na Mlavi, Beograd. Navedena Viber grupa je došla do zaključka da su sva ova mesta, sem Beograda, poznata po ljudima koji se bave Vlaškom magijom i sve to pojačava uverenje da se Vlaška magija koristi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Janoševićem ali do zaključenja ovog tekstva nije se javio. Zato vam prenosimo originalne poruke, našeg insajdera iz Viber grupe, čiji je administrator Siniša Brsanović.

(Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker