RADILE PESNICE, BEJZBOL PALICE I FLAŠE: Grupa mladića iz Požarevca brutalno pretučena u Golupcu

Posle ponoći u subotu na nedelju je brutalno pretučena grupa mladića iz Požarevca bejzbol palicama u pešačkoj zoni u Golupcu.

Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznaje TPKNEWS od očevidaca, sin predsednika opštine Uroš Mijović, inače široj javnosti u Golupcu poznati batinaš, i predsednik Sportskog Saveza Golupca Jovica Josić zvani Kiki, sa grupom mladića iz Golupca, posle ponoći u subotu na nedelju u pešačkoj zoni u Golupcu, brutalno su pretukli nekoliko mladića koji su došli na žurku koja je bila organizovana u jednom od kafića.

Inače, kako tvrde očevici, prebijeni mladići su iz Požarevca i jedan mladić iz vikend naselja Vinci koji je bio sa njima u društvu, a kome su batinaši polomili obe ruke. Pored pesnica, korišćene su i čaše i flaše, a jedan od aktera ove tuče doneo je i bezbol palice.

Kako saznaje TPKNEWS, prebijeni mladići sa teškim telesnim povredama se nalaze u požarevačkoj bolnici, dok su dvojica sa teškim povredama glave transportovani u Beograd.

Kako saznajemo tuču je prekinula intervencija golubačke policije, međutim kako tvrde očevici, policija nije privela na saslušanje Uroša Mijovića i Jovicu Josića već samo klince iz Golupca koji su sa njima učestvovali u tuči.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Golubačka policija dobro zna ko su navedena imena, grupa je višečlana, predsednikov sin, popin sin i predsednik FK., No i pored toga vrši selekciiu ne bi li prikrila decu javnih lica.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker