SRUŠENA NAJVEĆA NADA SVETA: Koronavirus mutirao, sada ga ništa više ne može zaustaviti?!

Problem je što je koronavirus mutirao, i ovim je definitivno srušen mit da će visoke temparature i sunce ubiti smrtonosnu zarazu!

Foto: Tanjug

Države sa siromašnim zdravstvenim sistemima moraju delovati agresivno na virus, a ZSO je spreman podržati sve zemlje u borbi protiv virusa, kako bi se sprečilo njegovo širenje u ranoj fazi i širenje na celu zajednicu, napisao je generalni direktor na Twitteru.

Epidemija koronavirusa zahvatila je 47 država Afrike koje prati Svetska zdravstvena organizacija (WHO) s 3.000 zaraženih i 49 umrlih, objavio je prvi čovek SZO Tedros Adhanom Ghebreiesus.

Stari virusi koji su duže u svetskoj populaciji, obično su nestajali sa dolaskom leta i visokih temperatura, ali i UV zračenja.

Broj zaraženih u Africi upozorava da je koronavirus nešto sa čim se čovečanstvo do sada nije susrelo. Ako su negde visoke temperature i UV zračenje onda je to u Africi.

Kako je onda došlo do pandemije koronavirusa u čak 47 država. Kako je obolelo bezmalo 3.000 ljudi, a umrlo (u trenutku pisanja ovog teksta) 49?

Podsetimo, da je koronavirus po svoj prilici mutirao i postao je otporan na visoke temparature najpre je registrovano u SAD. Tačnije na Floridi. Tamo je ogroman broj ljudi zaražen iako su temperature u proseku bile i iznad 27 stepeni!

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker