POKLON OPŠTINE: Gradištansaka saobraćajna policija sa novom opremom na terenu

Predstavnicima Policijske stanice u Velikom Gradištu, u utorak, na prijemu kod predsednika opštine, Dragana Milića, uručena im je na korišćenje oprema iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju.

Foto: SOVG

“Ovu opremu opština uručuje u cilju nastavka saradnje saobraćajne policije i sektora za bezbednost saobraćaja te zaštite i podizanja nivoa bezbednosti građana. Saradnja je i do sada bila veoma dobra, nabavljali smo određena sredstva i nastavićemo to da radimo kako bi službenici policije lakše obavljali svoj posao“, istakao je predsednik opštine.

Načelnik Policijske stanice, Darko Pajkić, zahvalio se predsedniku što je prepoznao značaj rada policije u Velikom Gradištu. “Nadam se da će uz program Saveta za bezbednost i angažovanje policije, posebno saobraćajne, korišćenjem ove opreme da se značajno poboljša stanje bezbednosti na području Policijske stanice Veliko Gradište. Prošle godine došlo je do smanjenja saobraćajnih nezgoda i povređenih lica kao i smanjenja materijalne štete. Verujem da će u narednom periodu ta brojka da bude manja i da ćemo biti opština bez poginulih lica.“, rekao je načelnik Pajkić.

Paket koji je uručen, sadrži kompjuter sa štampačem, neseser za saobraćajnu policiju, 12 baterijskih lampi, fotoaparat Nikon coolpix sa GPS, dva tele-blica na akumulator sa punjačem, dva digitalna merača dubine šara, i osam reflektujućih prsluka, ukupne vrednosti oko 600 hiljada dinara.

(SOVG)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker