NOVA AFERA NA POMOLU: Firma “Elektroluks 012” iz Požarevca, špijunira i prisluškuje građane i lokalne političare?!

Na pomolu je nova afera u Srbiji, pošto se pojavile informacije da firma “Elektroluks 012” sa sedišem u Požarevcu, špijunira i prisluškuje građane i pojedine lokalne političare.

Boban Petrović/Foto: Privatna arhiva

Firma “Elektroluks 012” je osnovana 3. marta 1999. godine u Požarevcu kao elektroinstalaterska radnja. Već u januaru 2000. godine počinje da se bavi trgovinom na malo zajedno sa elektroinstalaterskim poslovima. Od samog osnivanja do danas, dakle više od 20 godina, “Elektroluks 012” radi instalacije na svim stambenim i poslovnim objektima, kao i na objektima od posebnog značaja kao što su bolnice, osiguravajuća društva, hoteli, fabrike.

Kako saznaje TPKNEWS, Boban Petrović, vlasnik firme „Elektroluks 012“ u Požarevcu je ugrađivao kamere za video nadzor u ovom gradu i prisluškivao svoje mušterije, a da to one ni dan danas ne znaju. Sve dok nije otkriven ovakav slučaj gde je montirao kamere u Beogradu na Dedinju i proverom glasina utvrdilo se da je istina, on je više godina pratio svoje klijente i prisluškivao, a posle ucenjivao.

Takođe Boban je doveo tri firme u stečaj i zadužio se preko 40 miliona evra i tim parama se bavio zelenašenjem.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker