Drugi po redu Festival cveća u Kostolcu

U nedelju, 23. aprila sa početkom u 10 časova, u ulici Bože Dimitrijevića u Kostolcu, biće održan drugi po redu Festival cveća.

Svečano otvaranje Festivala je u nedelju, 23. aprila u 10 sati, a proglašenje pobednika u 12 časova.

Pravo učešća na manifestaciji imaju proizvođači cveća, sadnica i drugih biljaka, alata i opreme za baštovanstvo, privredni subjekti, udruženja i pojedinci koji se bave očuvanjem starih zanata, rukotvorina.

U skladu sa Odlukom UO Kulturno- sprtskog centra Kostolac pravo na besplatno učestvovanje na imaju učenici OŠ “Jovan Cvijić” Kostolac, Tehničke škole “Nikola Tesla”Kostolac, Udruženje pčelara Braničevskog okruga, Udruženje žena Klenovnik kao i učesnici radionice u Biblioteke u Kostolcu.

Kako je rekla direktorka Kulturno-sportskog centra Kostolac Jelena Šamanc kotizacija za učešće na festivalu iznosi 500 dinara. Komisija za ocenjivanje nagradiće tri najkreativnija i najlepše ukrašena izlagačka štanda.

Prijave za učešće su u toku. Prijavu dostaviti najkasnije do 20. aprila, putem maila czkkostolac@gmail.com ili doći lično na adresu Centar za kulturu Kostolac Bože Dimitrijevića 13 Kostolac.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj 012 402-178 u vremenu od 8 do 15 časova.

Organizator Festivala cveća je Kulturno- sprtski centar Kostolac pod pokroviteljstvom GO Kostolac.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker