TUŽIĆU BOŠKA OBRADOVIĆA: Predsednik opštine Kostolac, Ivan Savić dematovao da je tukao sugrađanina

Narodni poslanik i predsednik parlamentarne stranke „Dveri“, Boško Obradović na svom Tviter nalogu  optužio je predsednika opštine Kostolac Ivana Savića da sprovodi nasilje u tom mestu.

Obradović  je u svojoj objavi na Tviteru profilu  naveo da je Savić  udario u lice građanina Kostolaca Vladana Kerića i pobegao.

Obradović je na kraju svoje objave poručio: “Hoćemo li dozvoliti da biju?”

Tragom te vesti kontaktirali smo predsednika Gradske opštine Kostolac, Ivana Savića koji je demantovao Obradovićeve navode rekavši da je to politički napad na njega i da je lider Dveri počeo kampanju za predstojeće lokalne izbore u Kostolcu, koji pokušava izmišljotinama da mu uruši ugled i umanji rejting, kako njegov, tako i stranke SNS čiji je član.

– Nisam Kerića ni video već duže vreme, a kamoli da sam ga udario. Sve su to izmišljitine lokalnih članova Dveri, koji su prosledili tu netačnu informaciju svom predsedniku koju je okačio na Tviter, sve zarad dobijanja jeftinih političkih poena, nadajući se da blateći mene i moju stranku, mogu da dobiju neki glas više, na predstojećim lokalnim izborima u Kostolcu, koji će se održatu u decembru. Oni su svesni, kao i ostali iz opozicije da nemaju nikakve šanse da pobede, pa me izmišljotinama neargumentovano napadaju – odlučan je u svom demantiju predsednik kostolačke opštine.

Što se tiče samog Kerića Savić kaže da su on, sekretar opštine Slađana Petrušić i član Veća, Goran Rajić protiv njega podneli krivičnu prijavu zbog uvrede i da se suđenje odvija u požarevačkom Osnovnom sudu.

– Prijavu smo podneli Osnovnom sudu pošto nas je Kerić, više puta, putem društvenih mreža nazvao lopovima, kriminalcima, ološem i drugim pogrdnim rečima. Održana su tri ročišta, na koja se Kerić nije pojavio, pa mi nije jasno zašto sud ne zatraži da se on privede na suđenju, pošto, očigledno, izbegava da se suoči sa našim optužbama – kaže Ivan Savić.

On je na kraju poručio da će lidera „Dveri“, kao i sve ostale koji su učestvovali u izmišljotinama na njegov račun, da tuži, pošto sa svojim advokatima razmotri po kom osnovu.

U požarevačkoj policiji i u tužilaštvu rečeno nam je da nikakve prijave o tom, eventualnom, događaju nisu dobili.

TPKNEWS / M.Veljković

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker