KAD ĐAVO NE SPAVA: Požarevački SNS funkcioner uzimao novac za zapošljavanje u TE-KO Kostolac

Kako saznajemo od izvora bliskih požarevačkom gradskog odboru naprednjaka, unutar odbora došlo je do žestokog sukoba zbog korumpiranih kadrova, među kojima se posebno ističe čuveni preletač iz Petke, Srđan Radovanović Roda.

Foto: Ilustracija/Cartoon

Srđan Radovanović Roda, po rečima našeg izvora, sumnjiči se, za sada, od strane svojih partijskih funkcionera za uzimanje novca od članova i ne članova vladajuće stranke, kako bi ih ubacio na čuveni spisak za zapošljavanje u preduzeću PD „Pro Tent“ d.o.o., na radnim mestima u Kostolačkim kopovima i termoelektranama.

– Koristeći svoju bliskost sa jednim visokim funkcionerom Grada Požarevca, a iskoristivšćavajući njegovu lakomišljenost, od izvesne Nenadović Milice ,tj. od njenih roditelja, uzeo je 11.000 evra i ubacio je na spisak za zapošljavanje, koji je realizovan oktobra meseca ove godine – , kaže naš izvor, i dodaje da je Roda, takođe, iskoristio svoj položaj, posrednika za zapošlavanje, i na isti spisak ubacio je i svog zeta Suzić Igora.

Naš izvor smatra, da je zanimljivo da su sa ta dva mesta za posao, izbačena dva člana SNS-a, koji su aktivno učestvovali u radu i stranačkom aktivizmu.

– Rodin zet nije ni član SNS-a, niti je bio aktivan u stranačkim aktivnostima niti u bilo kojoj kampanji, a devojka od koje je uzeo novac je čak član Socijalističke partije Srbije. Postoje još ljudi, koji su Rodi avansno dali novac kako bi im uposlio njihove najbliže, kojima je isti to i obećao, pozivajući se na ime ovog lakomišljenog visokog funkcionera Grada Požarevca – , kaže naš izvor.

Po rečima našeg izvora, najveća bruka požarevačkog SNS-a u svojoj relativno mladoj istoriji postojanja je upravo preletač Roda, koji snima I cinkari svoje partijske kolege, ko je koliko novca i od koga uzeo, kome su izvođači radova koji su bili angažovani na radu u Opštini izrađivali ulazne kapije na vikendicama i kućama, ko je menjao stolariju, a sve je to naplaćeno iz gradske kase I to sve pod okriljem da radi za stranku I koordinatore.

(Tpknews.com/D.M.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Priča se po Kučevu da i zamenik predsednika opštine Kučevo traži po 5.000 evra za zapošljavanje u opštini ili javnim preduzećima. .

    1. Ne samo priča, zna se da par janošević, pogotovo ženski deo u funkciji večitog direktora jedne oš u kučevu, manipuliše zapošljavanjem na ugovor kako pomoćnog osoblja tako i nestručnih kadrova sendvičara i botova sns-mafije kojom upravlja suprug, a da još i famozni vlaški savet što mu kapa po 200000 mesečno, ima li kraja ovoj mafiji?

  2. Polako nedela izlaze na svetlost dana. Treba svi koji si ucenjivani da Vam se jave i obelodane nedela svih funkcionera Braničevskog okruga. Tako će istina pobediti SNS mafijaše.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker