DIREKTAN SUDAR DVA KAMIONA: U užasnoj saobraćajki kod Požarevca, poginuo Goran iz Majilovca (VIDEO)

Danas u 10:15 časova na Beogradskom putu kod Požarevca došlo je do sudara dva teretna vozila, a kako saznaje TPKNEWS, jedna osoba je podlegla povredama.

Foto: Čitalac TPKNEWS/Facebook

– Do sudara je došlo u 10:15 sati ispred kružnog toka na Beogradskom putu između Požarevca i naplatne rampe, kada je kamion koji je u prikolici prevozio seno, prednjim delom vozila udario u levi bok kamiona betonjere “Neimar puta” – kaže izvor TPKNEWS iz policije.

Kako saznajemo, vozač kamiona koji je u prikolici prevozio seno, Goran Dragulović (60), iz Majilovca kod Velikog Gradišta je nastradao, dok je vozač kamiona betonjere “Neimar puta” zadobio lakše telesne povrede i njega je, nakon intervencije pripadnika VSJ Požarevac, preuzela ekipa Hitne pomoći.

Uviđaj je toku i policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ove nesreće, te će i uzrok sudara biti naknadno poznat.

Na Beogradskom putu između Požarevca i naplatne rampe, odnosno na koridoru za novu brzu saobraćajnicu stvorile su se valike gužve zbog ovog udesa, te su duže kolone u oba smera.

Očevici ove saobraćajne nesreće kažu da je prizor na mestu nesreće strašan.

– Kabine oba kamiona su smrskane, do neprepoznatljivosti. Seno iz jedne prikolice se rasulo po putu, kao i delovi teretnjaka. Deluje kao da je bio direktan sudar – opisao je jedan očevidac.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker