A SAD ADIO! Sve ima svoj kraj, pa i večiti gradištanski bos odlazi na istorijsko smetlište?!

Sve ima svoj kraj, pa i večiti gradištanski bos, Dragan Milić, odlazi, a i vreme je da se povuče. Njegova zamena će biti najverovatnije Vladimir Štrbac.

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, gradištanski bos, Dragan Milić, odlazi u penziju, odnosno dobio je crveni karton od vrha SNS-a, jer je blizak sa „saradnicima“ Zorane Mihajlović, i ima sa njima neke poslovno – političke planove.

Miliću je rečeno da kampanju mora da odradi do kraja za SNS, Srbija ne sme da stane, i on ne sme da stane, a kada se završe izbori da se povuče.

Da podsetimo, Dragan Milić je na čelo opštine došao prvi put 1992. godine kao predsednik Skupštine opštine. Za predsednika opštine naredni put izabran je na direktnim izborima 2004. godine sa četvorogodišnjim mandatom. Od 2010. godine ponovo obavlja ovu funkciju a još tri mandata dobija i na lokalnim izborima 2012. 2016. i 2020. godine.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Ode jedan dodje drugi još veći lopov. Samo Gradištanci zarad siće obavezno glasajte SNS. Njima milioni a vama jeftin parizer i deca koja beže iz Srbije.

  2. Neka Štrbac štrbi u njegovoj Bosni kod zemljaka “Davida Štrbca”. Dosta nam je “smeća” iz Bosne sa Kosova, Crne Gore i Hrvatske. Zar nam vlada nije skoro cela iz bivših jugoslovenskih republika? Znam da će neki reći da je ovo nacionalizam a kad su oni vodeći ljudi u vlasti a mi njihovi potčinjeni onda to nije nacionalizam. “Veliko Gradište protiv nasilja”

  3. Milic je znao da rukovodi opstinom, covek iz naroda i stara komunisticka skola. Nije mu uspelo da od zamenika napravi naslednika. Covek je opsednut krivolovom cele godine. Policija zna i ne razoruzava ga. Mnogo ga je dotuklo sto je odbacen od turisticke organizacije kap neperspektivan i posteno receno ruzan da zla boga. Direktorke treba da biraju svalera da izgleda prostojno. Pa krovolovac se izoblicio od bolesti kradje. Dobar je za strasilo u njivi. Gradostanci gde ste vi da iznedrite predsednika opstine da vam ne poturaju razne nakaze i utvare da glasate da bi obavili posao za bratiju iz Beograda

  4. Zar Gradiste nema boljeg i postenijeg coveka od dodjosa Vladimira Strbca. Nekako mi se cini da je Milic zlato u odnosu na novog kandidata

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker