ZA DAN OPŠTINE: Čestitka građanima opštine Velikog Gradišta od Milića i Štrbca

Povodom 2. avgusta Dana opštine Velikog Gradišta, čestitke sugrađanima su uputili predsednik opštine Dragan Milić i predsednik Skupštine opštine Vladimir Štrbac.

Predsednik opštine Dragan Milić i predsednik Skupštine opštine Vladimir Štrbac

Predsednik opštine Dragan Milić i predsednik Skupštine opštine Vladimir Štrbac čestitaju svim građanima opštine Veliko Gradište 2. avgust – Dan opštine – i praznik Svetog Ilije sa željama za svaki napredak i blagostanje.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Da li je predsednik Skupštine blizak rođak Davida Štrbca iz sela Melina, kotar Banja Luka, okružlje Banja Luka, a država nije ni bitna, važno je da rukovodi. Ako ima jedan dođoš u Veliko Gradište i taj jedan će biti postavljen da rukovodi. Po logici bi predsednik skupštine trebalo da bude neki Vlah? Ima ih više od izbeglica? Dosta nam Bosanci rukovode kompletnom državom počev od braće Vučić, Mihajlovićke, Vulina, Siniše Malog, Tepavčevićke, Popovića, Draškovića velikog ratnika Đukanovića? Tu su nam veliko Srbi iz Hrvatske Stefanović, Orlić, Šešelj,Crnogorac Vučević i sva ministarstva i državne agencije. Sve što nije valjalo u njihovim državama proterano je kod nas u Srbiji. Znam, mnogi će reći da je to što govorim nacionalizam a nije nacionalizam kada samo dođoši upravljaju ovom državom, barem da su sposobni nego neznanju ništa a guraju se svuda ko stoka na pojilo. Dobro se zapitati da li bi mi rukovodili u njihovim državama. Mojim dragim Gradištancima srećan dan opštine pa srećan Dan opštine i rođaku od Davida Štrpca jer smo mi dobri ljudi. Da nismo on ne bi imao ni za hleb.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker