BRUTALNO IŽIVLJAVANJE U KOSTOLCU: Zbog 10.000 dinara, slepog deku vezali selotejpom i tukli

Elvis B. (37) i Albert M. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su upali u kuću starijeg bračnog para u Kostolcu, mučili ih i tukli, a potom pobegli sa oko 10.000 dinara i njihovim mobilnim telefonom.

Foto: Screenshot/Facebook

Razbojništvo se kako saznajemo, dogodilo pre pet dana u Sutjeskoj ulici, a na meti su se našli deka (79) i baka (76) koji tu žive sami.

– Razbili su prozor i ušli u kuću. Prvo su savladali deku koji je slep, vezali su ga selotejpom, a zatim zarobili i njegovu suprugu. Mučili su ih i udarali u nameri da od njih saznaju gde čuvaju novac – priča izvor.

– Nesrećni ljudi su verovatno u jednom trenutku, uplašeni za svoj život, rekli gde je novac. Razbojnici su im uzeli svih 10.000 dinara koje su imali u kući, kao i mobilni telefon, verovatno da ne bi pozvali policiju – kaže sagovornik.

Ipak, baka je uspela nekako da kontaktira rođaka koji živi u blizini, pa je on sve prijavio policiji.

– Brzom akcijom požarevačke policije, oni su uhapšeni neposredno nakon razbojništva. Ispostavilo se da je jedan od njih dvojice hapšen i prošle nedelje, pa pušten iz zadržavanja uz meru javljanja. Međutim, umesto da se javi policiji, on je izvršio novo krivično delo – kaže izvor.

– Prilikom hapšenja Alberta M. policija je pretresla prostorije u kojima boravi i pronašla 127 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno držao opojne droge – objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Dvojici razbojnika nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu određen je pritvor do 30 dana, a kako naš izvor podseća, reč je o muškarcima koji su više puta osuđivani zbog različitih dela.

– Policija i tužilaštvo su sakupili dosta dokaza, a Albert M. i Elvis B. najverovatnije neće u skorije vreme izaći na slobodu. Stariji bračni par zadobio je lake povrede, a nakon svega su otišli kod ćerke, jer su izuzetno uznemireni.

10 PLJAČKI

Kako pričaju komšije iz Kostolca, Albert M. i Elvis B. u njihovom kraju su navodno izvršili čak 10 pljački!

– Oni ne prezaju ni od čega, jedne noći su upali čak u 10 kuća! Priča se da su prilikom jedne pljačke čak žrtve polili uljem i pokušali da ih zapale, ali je pukom srećom izgoreo samo krevet – objasnile su komšije koje su insistirale na anonimnosti.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker