Zahvalnica “Udruženja Žena Topolovčanke” za doprinos u organizaciji ukrašavanja seoskog parka! (FOTO/VIDEO)

“Udruženja Žena Topolovčanke” ovom prilikom žele da se zahvale svim ljudima dobre volje, koji su pomogli da se okiti park i da se obraduju deca kićenjem seoske jelke.

“Unapred vas molimo da nam ne zamerite na redosledu pisanja, jer ste nam svi podjednako dragi i bez vas bi ova akcija bila teško izvodljiva”, kazala je predsednica ovog Udruženja.

Jelka, koju su deca okitila u seoskom parku u Topolovniku, je dar Bojane Tanasković. Porodica Tanasković je dala veoma značajan doprinos u prikupljanju novca, kao i u radnoj snagi prilikom postavljanja novogodišnje dekoracije.

U postavljanju rasvete pomogli su Dejan i Voja Plještišević sa svojim pomoćnikom Nemanjom jer bez njih bi “Žene”ostale vezanih ruku. “Udruženja Žena” se takođe zahvaljuju i na pomoći Željka Paunovića i Mladenovića.

Novac su donirali:

Radovanović Andrijana 10 €, Duka Gabriela 10 €, Strejkić Vinka 10 €, Cvejić Dušica 200 din., Jordaković Slavica 10 €, Tomić Dragica 1000 din., Bektić Boris 1000 din., Milosavljević Marina 5 €, Budimirović Danijela 5 €, Nikolić Mira 5 €, Jović Biljana 5 €, Stefanović Tanja 5 €, Đorđević Gabriela 5 €, Kostić Pamela 1000 din., Stefanović Sanja 5 €, Pajkić Jorgovanka 5 €, Mladenović Živojka 5 €, Mladenović Milica 5 €, Lukić Danijela 5 €, Drikić Mira 5 €, Jović Ranka 20 €, Brsanović Snežana 10 €, Simić Violeta 10 €, Zarvić Violeta 3000 din., Pajkić Vera 500 din., Mušić Suzana 600 din., Mladenović Željko 1000 din., Đorđević Jasmina 1000 din., Drikić Radiša 500 din., Nikolić Biljana 5 €, Jovanović Verica 700 din., Dimitrijević Žaklina 20 €, Branković Danijela 1000 din., Timić Goran 1000 din., Strejkić Dragan 1000 din., Milojković Momčilo (Maza) 500 din., Tanasković Jelena 500 din.

Firma Drvo promet iz Kusića donirala je farbe i razređivač, DOO Montenegrin iz Topolovnika pomogao je takođe sa farbom, razređivačima, četkama, pur penom i paletama. Farbe su dobijene i od Darka Uđilovića i Vladana Stevića. Gume su donirali Auto centar Evropa iz Velikog Gradišta, vulkanizer Ješa iz Velikog Gradišta i Dejana i Voje Plještišević iz Topolovnika. Kanalizacione cevi i krivine su poklon firme Energon iz Velikog Gradišta.

Na kraju, ogromnu zahvalnost našem Deda Mrazu, Nedeljku Stefanoviću, jer je on izmamio najviše osmeha našoj deci. I ne samo deci.

Veliku podršku pružila je Mesna zajednica Topolovnik, koja je puno značila. “Udruženja Žena” se nada da će saradnja sa Mesnom zajednicom i u budućem periodu biti na visokom nivou.

Prikupljeni novac je najvećim delom potrošen na kupovinu dekorativne rasvete za park. Deo novca koji je ostao, biće potrošen na organizaciju Božićne priredbe. Svi ljudi koji su donirali novac, mogu na upit da dobiju uvid u račune, kako bi bili sigurni da je njihov novac utrošen na pravi način.

TPKNEWS/M. Lalić/”Udruženja Žena Topolovčanke”

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker