VOODOO MAGIJA ISTOČNE SRBIJE: U Kučevu se nalazi epicentar najpogubnije vlaške erotske crne magije!

Američki mediji svojevremeno su se upustili u proučavanje onoga što sami nazivaju “Voodoo magijom istočne Srbije” i mračni turizam u Srbiji.

Foto: Ilustracija

Epicentar vlaške magije nalazi se u Kučevu, gde čak 70% stanovništva ima vlaške ili rumunske korene. Ta tradicija sadrži elemente paganističkih praksi (poput poštovanja sila i zakonitosti prirode) no isto tako uključuje i hrišćansku tj. pravoslavnu kulturu.

Sve ono u šta Vlasi veruju ima, na neki način, magijski karakter. Bajanje je sastavni deo čaranja. Kao što se čini ne mogu izvesti bez bajanja, tako se ni bajanje ne izvodi bez čini (čaranja).

Vlaške bajalice izvode mahom žene, vlaške vračare, i mogu se razvrstati na one koje se sprovode radi zdravlja, uspeha, ljubavi, skidanja čini i uroka.

Od svih magija, u razuđenom sujeverju istočne Srbije, posebno je poznata, i posebno pogubna, vlaška erotska crna magija.

Žena uz pomoć vračare udesi da nevernik, muž ili ljubavnik ostane potentan samo kada je s njom, a nemoćan s drugim ženama. Ili da nesrećnik zanemoća sa sopstvenom ženom da bi ona posle “opravdano” imala slobodu s drugim muškarcima.

“Vezivanje”, odnosno oduzimanje polne moći, na zahtev žene, obavlja vračara koja se bavi crnom magijom. Ona baca čini koristeći pri tome osam magičnih reči i predmete koji imaju tu moć.

To su određeni konci, igle, biljke, ljudska krv, pepeo, balega. Od značaja su i neparni brojevi 3, 7 i 9. Od boja su važne crvena i crna, kao i još neki predmeti. Načini bajanja za “vezivanje” muškaraca su različiti i zavise od toga da li je moguć direktan kontakt i kakva “vezanost” se želi.

Kada žena koja želi da se osveti za neverstvo mužu ili ljubavniku nađe vračaru, izjada joj se i pogode se za uslugu. Vračara joj daje iglu i objasni kako i kada da je upotrebi.

Po tom uputstvu, korisnica usluga mora u toku koitusa, kad njen partner bude na vrhuncu, da zabode iglu u zadnjicu muškarca (što on u prevelikom uzbuđenju i ne oseti).

(Tpknews.com/Alo!)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker