POŽAREVAČKI KLAN ŠTRUMFOVA: „Tata Branko i 30 hiljada evra“ (FOTO)

Kada vidite kako grad Požarevac propada, pa zatim pomislite na korupciju, laž, neznanje, nesposobnost, glupost i zloupotrebu, javiće vam se Pavlovićev klan.

Jedan od njih je direktor Sportskog centra Požarevac, Tomica Stojanović koji je uleteo u politiku kao hijena. Preleteo iz SPS–a u SNS, mali čovek, a opasan štrumf, po zanimanju je profesor fizičkog vaspitanja i u sve se razume, kada se uključe kamere ne ume da sastavi dve rečenice ali zato voli najviše novac i kako da se na lak način zaradi. Njegova formula ponašanja je, na početku se pravi naivan i snishodljiv prema svojim šefovima dok ne ostvariš svoj cilj, a posle toga okreni im leđa kao da ih nikada nisi poznavao. Koristi ljude kao čarape, kad nisu više za upotrebu on ih baci u kantu za đubre.

Dok je bio u SPS, jednog istaknutog socijalistu je preveslao kao ništa, čovek ga je postavio za direktora Osnovne škole i upoznao ga je sa eminentnim sportistima u Beogradu, i kad je Tomica dobio bolju ponudu od naprednjaka zaboravio je SPS posle jedne prospavane noći. Vrlina mu je što je zaljubljive prirode. Dok je radio u gradskoj upravi bio je zaljubljen u izvesnu Jelenu Vukotić, ona je viša za dve glave od njega, ali on kao mali čovek, voli visoke žene. Nova funkcija, nova štrumfeta.

U ovom sistemu ostavlja trag uspešnog čoveka, sve što je zamislio to je ostvario i to isključivo preko svog brata gradonačelnika grada Požarevca Saše Pavlovića koji ga je postavio za direktora Sportskog centra Požarevac, zaposlio mu je suprugu ni manje ni više nego u EPS. Pitaju se mnogi kako je tako uspešan? Odgovor je jasan, pa prošao je kurs kod čuvenog batinaša Zorana Milojevića Zelje, bio je njegov najveći pulen. Stojanović je postao poznat javnosti po aferi „tata Branko i 30 hiljada evra“.

Naime, kada je bio član gradskog veća za obrazovanje omogućio je svom ocu Branku Stojanoviću da učestvuje na tenderu Ministarstva prosvete i da tako dobije sredstva u iznosu od 3.816.000 dinara. Njegov otac je poznati automehaničar iz Busija, pa je morao po stare dane zbog alavog sina da osniva Konsultantski centar za obrazovanje, vaspitanje i sport. Zauzvrat tata Branko je kupio sinu novi stan u centru grada.

U želji da se gradonačelniku što više uvuče u zadnjicu, Stojanović voda Sašu Pavlovića kao mečku po okrugu i upoznaje ga sa ljudima iz sveta biznisa, da saznaju kako se prave pare na lak način, odnosno na naprednjački način. Takva činjenica deluje ohrabrujuće jer su krenuli pravim putem. U tom smislu, naprednjak koji je na funkciji je uvek u dilemi da li da krene putem, nemorala, korupcije, gramzivosti i bogatstva, ali tu ga čeka veliki rizik, a to je kada izgubi podršku i zaštitu može da se desi da sadi krompire u Zabeli, ili će krenuti putem etike, iskrenosti i čestitosti.

Pavlovićev klan, osim štrumfova Tomice Stojanovića i Srđana Radovanovića-Rode poznatog prevaranta i švalera, čine još i neotkriveni talenti kao što su naprednjak Ivan Pantić, koji je napredovao od portira do gradskog većnika i predstavlja gradonačelnikov ventilator da ga hladi kada mu je toplo. Bojan Dinić, ekspert sa privatnom diplomom, član gradskog veća koji se predstavlja kao glavni čovek u gradskoj upravi, nadobudan, bezobrazan i znanje mu je limitirano – „Ne možeš da sipaš tri litara vode u flašu od dva litra, jer je nemoguće.“ I poznati magacioner i brat Zoran Janković zvani Pasulj, gradonačelnikov kućni PR menadžer posle radnog vremena.

Ova kontroverzna grupa predstavlja gradsku elitu, zapravo došlo je neko novo naprednjačko doba, a samim tim i ovi momci predstavljaju pravu sliku sadašnjosti.

(Tpknews.com/Insajder)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Vrhunski tekst, apsolutna istina,…ali,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    I šta ćemo sada???!!!

    Očigledno je da će “izbori” biti pokradeni i namešteni,tipa SNS kriminalni kartel “ubedljivo dobija izbore” sa 18% glasova od ukupnog broja glasača sa pravom glasa,izlaznost po SNS kriminalnom kartelu će biti oko 49%,dok će stvarana izlaznost biti oko 34%, stranke “opozicije” oko njih 4,”preći će cenzus” sa oko 3,4%,sve u svemu spradčina i predstava UDBE!?!

    Stranke “opozicije”,koje će proći “cenzus” su Brale “dveri”,Marinika,Ludi Radule i “Ekolozi”,e onda kreće završetak opšteg ludila,krađe,haosa i uništenja!?!

    Jedino rešenje za Srbiju i građane je OPŠTI BOJKOT,masovni štrajkovi,…. jednostavno POBUNA DO SLOBODE,jer ako narod padne na “demokratsku foru” tipa izbori,nema nam spasa!!!!

    Ali, očigledno da se narod “loži” na izbore,tako da je opšta propast neminovna,osim…,ako globalni nacisti krenu na Rusiju i počne opšte ludilo,onda možda imamo šansu da se nekako spasemo ovog zla!

    U suštini,vrlo brzo ćemo saznati kako će biti!?!

    Prema vizijama i rečima pravoslavnih isposnika-monaha,doći će do velikog rata,između nacističkog zla i pravoslavlja!

    Što bi veliki Njegoš rekao :”Kome zakon leži u topuzu,tragovi mu smrde nečovještvom!”

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker