NAKON BANDERE: Zbog švedskog stola i ljute, petrovački opštinari svečano otvorili poljoprivrednu apoteku

Pre samo nedelju dana bili smo svedoci svečanog otvaranja bandere u opštini Petrovac na Mlavi, što je taman bio dobar povod da se prisetimo i svih ostalih sličnih bizarnih svečanosti.

Zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Goran Ristić/Foto: Screenshot RTV Mlava

Međutim, i pored toga što je cela Srbija i region preneo ovu bizarnu svečanost, kao što je i rekao voditelj Ivan Ivanović u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”: “Srbiju trenutno vode ljudi koji su rođeni za male domete, tako da je njima bandera kao da su osvojili Ninovu nagradu ili oskara za film”, nastavili dalje u istom stilu.

Naime, u četvrtak, 15. oktobra, uz pratnju opštinske delegacije, zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Goran Ristić, svečano je otvorio privatnu poljoprivrednu apoteku u selu Ranovac, samo što su ovaj put zaboravili da ponesu makaze i crvenu traku.

Foto: Screenshot RTV Braničevo

Prema rečima zamenika predsednika opštine Gorana Ristića: “Ovo je lep primer da, jedan mlad, školovan, stručan čovek, ostaje na selu i kroz svoj posao građanima svog sela i svih susednih sela olakša rad, kao i to da je lokalna samouprava tu za bilo koji vid saradnje, zarad boljeg poslovanja”, istakao je Ristić.

Nakon završene ceremonije, kompletna opštinska delegacija otišla je kod domaćina na po jednu ljutu i da degustira đakonije koje sa švedskog stola.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker