BEŠTE ŽENE! Dve divlje svinje divljaju u Požarevcu!

Prva divlja svinja je u poslednje vreme skroz podivljala, i tako divlja zaljubljive je prirode. Svinja je od domara postala savetnik u jednoj ustanovi i to sa sumnjivom diplomom, jer je znala divlja svinja u koji tor od partije da uđe i, eto od svinje majstora postala je svinja savetnik.

Foto: ilustracija/Shutterstock

Inače, svinja je toliko postala popularna da pored svoje žene ima i ljubavnicu u kojoj je zaljubljen do ušiju, a ljubavnica poznata, lepa, zgodna i mlađa od njega 20 godina. Divlja svinja se svađao sa njom, čak u tim epizodama, morala je policija divljoj svinji da zabrani prilazak prelepoj ljubavnici.

Ne tako davno, svinja je čula da ljubavnica sedi u jednom poznatom restoranu, pa od tuge svinja se toliko napila da je uleteo u lokal kao prava divlja svinja i počeo da vređa nju i sve koji su sedeli za njenim stolom, tako iz revoltiran je seo u svoj auto i krenuo kući, ali svinja se toliko napila da je usput udario u neku ogradu, pa zatim u auto koji je bio parkiran na ulici. Za neverovati, opasno je svinja snalažljiva, pozvao je svog sina da duva umesto njega da ispadne da mu je auto otkazao i tako se divlja svinja izvukla.

Druga divlja svinja je rođak ovoj prvoj divljoj svinji, ali je malo mirnija od prve divlje svinje. Svinja je isto pribavila neku privatnu diplomu i postala svinja koordinator u svom preduzeću. Pokušala je svinja kada je bio direktor jednog preduzeća da ima ljubavnicu i bude kao rođak prve divlje svinje, ali nije svinji išlo za rukom, izvodio je lepe devojke na poslovne ručkove, bio je stidljiv i smešan, pa je jedna rekla da svinja ne zna da se ljubi. Kako da zna svinja da se ljubi kad divlja svinja zna samo da se valja u blatu i da pravi štetu. Uz razna moralna kurvanja divljoj svinji se ostvario san da sa kupljenom diplomom postane divlja svinja koordinator.

I prva svinja i druga svinja rođak su u istom političkom toru jer se tamo samo poštuju i priznaju svinje kao što je prva i druga divlja svinja.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker