Bečka policija pronašla plantažu indijske konoplje u stanu 32-godišnje Požarevljanke u kome je živela sa dvoje dece (FOTO)

Bečka policija pronašla je u stanu 32-godišnje Požarevljanke u Meidlingu, u kome živi sa dečkom i sa svoje dvoje dece, 49 stabljika kanabisa i nekoliko gramova heroina.

Foto: Screenshot heute

Kako prenose austrijski mediji, prošlog petka, 06. aprila, susedi su oko 21:15 pozvali policiju jer se iz stana u kome je živela 32-godišnja Požarevljanka čula raspravka, vika i galama. Kada je žena otvorila vrata policiji, iz stana se osetio snažan miris marihuane.

Policija je pregledala stan, i u jednoj prostoriji je otkrila zatvorenu plantažu sa ukupno 49 biljke kanabisa u šatoru za uzgoj. Profesionalno dizajnirano odgajanje je bilo ventilisano ventilatorom i osvetljeno. U stanu pored dvoje dece, policija je pronašla i nekoliko grama heroina.

Foto: Screenshot heute

32-godišnja Požarevljanka koja inače ima Austrijsko državljanstvo, policiji je rekla da nije znala za plantažu. Ona je rekla da se u ovom stanu doselila pre nedelju dana. Kako je rekla, njen stanodavac joj je rekao da joj nije dozvoljeno da ulazi u prostoriju gde su bile biljke. Međutim, policija nije poverovala u njenu priču, jer je ceo stan mirisao na marihu.

Sa kim se 32-godišnja Požarevljanka prethodno raspravljala ostaje i dalje misterija. Kada je stigla policija, bila je sama s decom. Njen 31-godišnj partner koji je inače državljanin Srbije i koji je dobro poznat austrijskoj policiji zbog dilovanja narkotika, nije bio kod kuće, a ona je odbila na saslušanju da kaže sa kim je vodila raspravku.

Foto: Screenshot heute

Policija je zaplenila sve indijske konoplje i heroin. 32-godišnja Požarevljanka je puštena na slobodu i oduzeta su joj deca koja su predata socijalnim radnicima.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker