KRVAVI ZLOČIN U BEČU: Kosovski Albanac na ulici na smrt nožem izbo bivšu suprugu Srpkinju pred unucima! (VIDEO)

U Beču se u nedelju popodne u 10. Bečkom okrugu dogodio još jedan krvavi zločin na očigled mnogih prolaznika.

Foto: Screenshot heute.at

Kako prenose austrijski mediji, u nedjelju popodne u 10. Bečkom okrugu, na očigled mnogih prolaznika na smrt je izbodena nožem 59-godišnja Srpkinja.

Na nesrećnu ženu je oko 13 časova nasrnuo njen bivši muž 67-godišnji Kosovski Albanac nanevši joj više uboda nožem u prisustvu njena dva unuga (4,6) sa kojima je prethodno krenula u šetnju. Nakon toga ubica je pokušao da pobegne, ali su ga četvorica prolaznika sustigla i zaustavili, oborivši ga na zemlju, i držali dok nije došla policija i uhapsila ga.

Rođaci ubijene Srpkinje

Kada je stigla ekipa hitne pomoći lekari su bezuspešno pokušavali da reanimiraju ženu, međutim nije joj bilo spasa. Rane su bile smrtonosne.

Ubica je policiji na saslušanju, rekao je da je otišao kod svoje bivše žene da joj preda neka dokumente. Međutim, došlo je do spora između njih dvoje tu na putu. Nakon što se iznervirao on je izvadio kihinjski nož koji je poneo sanjim i počeo je više puta da je ubada, rekao je ubica.

Prema rečima portparola policije Danijela Fursta, nakon pretresa policija kod ubice nije našla nikakva dokumenta koja je trebao da odnese i preda svojoj bivšoj supruzi, već je otišao sa namerom da je ubije pošto je sa sobom od kuće poneo nož.

(TPKNEWS/Heute.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker