54 miliona dinara za obnovu škole u Kučevu

Za rekonstrukciju škole “Ugrin Branković“ u Kučevu biće obezbeđeno oko 54 miliona dinara, potvrđeno iz Kancelarije za javna ulaganja.

Đaci i nastavnici kučevačke osnovne škole “Ugrin Branković“, po svemu sudeći, narednu školsku godinu dočekaće u kompletno rekonstruisanoj zgradi.

Screenshot

Iz Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije, u školu je stiglo Obaveštenje u kojem se ističe da je prihvaćen projekat rekonstrukcije zgrade i da je dostavljena projektna dokumentacija kompletna.

Ukupna vrednost projektovanih radova iznosi oko 54 miliona dinara bez PDV-a.

Screenshot

– Sada nam predstoji raspisivanje javne nabavke – potvrđuje direktorka osnovne škole “Ugrin Branković“ Snežana Kržanović i dodaje: – Očekujemo da se taj proces završi u roku od tri meseca i da radovi na rekonstrukciji započnu odmah nakon završetka drugog polugodišta školske 2018. Ako sve bude kako je planirano, rekonstrukcija koja predviđa kompletnu zamenu unutrašnje i spoljne stolarije, postavljanje novih podova, zamenu pokrivke krova, ugradnju solarnih panela i zamenu postojeće kotlarnice, trebalo bi da bude okončana do 1. septembra -.

(E-kučevo)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker