UŽASAN ZLOČIN U AUSTRIJI: Majka ubila devetogodišnjeg sina! (FOTO/VIDEO)

Užasan zločin dogodio se Nusdorfu u Gornjoj Austriji. Elizabeta D. (38) ubila je svog devetogodišnjeg sina Paula.

Dečak je na smrt iskrvario u svojoj sobi, dok je majka bila pord njega. Posle monstruoznog zločina Elizabeta je pokušala sebi da oduzme život. Leš dečaka otkrila je njegova baka koja je došla u posetu ćerki i unuku. Ona je na spratu kuće u dečijoj sobi zatekla zastrašujući prizor, svoju ćerku i unika u lokvi krvi.

Nesrećna žena je odmah alarmirala hitnu pomoć međutim za Dečaka više nije bilo spasa. Prema saopštenju policije obdukcijom je utvrđeno da je dečak imao ubodnu ranu na podlaktici desne ruke. Žena je sina izbola nožem i ostavila da iskrvari do smrti, a posle ubistva sina pokušala da se ubije.

Nju je hitna pomoć prebacila u bolnicu u Salcburg. Lekari su uspeli da je spasu iako je bila teško povređena. Šta je bio okidač svirepog ubistva i pokušaja samoubistva za sada ostaje tajna. Policija je na mestu nesreće pronašla kuhinjski nož koji je korišćen u ovom zločinu.

Elisabeth je studirala umetnost u Beču, a zatim je radila u jednoj gimnaziji u opštini Gmunden. Nakon što se razvela od svog muža, ona se preselila u ujakovu kuću u Nusdorfu, gde je živela sa svojim sinom. Policija radi na rasvetljavanju zločina, dodajući da žena nije ostavilo bilo kakvo oproštajno pismo.

TPKNEWS/Heute.at

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker