TRČIMO ZAJEDNO: U subotu Srebrno jezero Polumaraton i trka zadovoljstva

U Velikom Gradištu, na dunavskom keju u gradskom parku, u subotu 02. marta, startuju Polumaraton i trka zadovoljstva, u organizaciji Atletskog kluba VGSK.

U trku će se uključiti oko 240 takmičara iz naše zemlje, Rumunije, Mađarske, Bosne, Makedonije i drugih zemalja u okruženju, a trčaće se od gradskog parka do Zatonja i nazad.

Ove godine, u saradnji sa Sportskim savezom Veliko Gradište i ”Srbijom velikog srca”, od 10,00 časova, simboličnih 100 metara pod nazivom ”Trčimo zajedno” trčaće i deca različitog uzrasta, oblika i stepena invaliditeta uz podršku zdravorazvojnih vršnjaka u ”Trci slatkiša”. Ovo je njihovo drugo učešće u okviru inkluzivnog programa terapije sportom koji Humanitarna organizacija organizuje od novembra prošle godine, a program sportske terapije održava se i svakog vikenda u sportskoj hali Srednje škole “Miloje Vasić “.

Otvaranje trke i obraćanje predsednika opštine, Dragana Milića, počinje od 10,45 sati, a start Polumaratona i Trke zadovoljstva u 11,00 časova. U 13,00 sati organizatori i saradnici proglasiće pobednike i dodeliti nagrade najboljima dok će Turistička organizacija opštine uručiti medalje svim učesnicima u znak zavalnosti za učešće u trci.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker