NORVEŠKA ZA VAS – SRBIJA: Vučić pruža ogromnu podršku opštini Žagubica, i njegovom prijatelju Safetu (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pruža ogromnu podršku opštini Žagubica na putu ka njenom razvoju.

Foto: Tanjug/Screenshot

Skup čelnika 91 lokalne samouprave koje su uključene u projekat “Norveška za vas – Srbija”, održana je danas u Aleksincu, a na skupu učestvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovaj projekat “Norveška za vas – Srbija” je vredan 4.270.000 evra i usmeren je na teritorije nerazvijenih regiona. Primarni cilj je mogućnost zapošljavanja socijalno ranjivih grupa.

Na ovom skupu čelnika lokalnih samouprava bio je prisutan i Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica, koga predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije mogao, a da ne spomene.

Safet Pavlović je postao poznat široj javnosti kada se na jednom predizbornom skupu predstavio kao predsednik homoljske „Severne Koreje, jer na toj teritoriji predsednik Vučić i njegova partija na izborima pobeđuje sa, gotovo, sto posto glasova. Ta njegova izjava izazvala je veliku pažnju medija u Srbiji, kao i simpatije, tada premijera, a sada predsednika Srbije, koji ga je nekoliko puta kao i sad, zbog tih rezultata javno pohvalio.

– Kada vidim ovog našeg stručnjaka Safeta iz Žagubice, vredan čovek, ali ja znam da tamo ima vrednijih žena. Ljudi iz Žagubice su vredni, ali njihove žene su još vrednije, imaju radionice, strašno su vredne, svašta mogu da urade, a najvažnije je da njihovi proizvodi mogu da izađu na tržište, to su većinom žene poljoprivrednika kojima treba pomoći – rekao je Vučić na skupu čelnika 91 lokalne samouprave koje su uključene u projekat “Norveška za vas – Srbija”, koja se održala danas u Aleksincu.

Sam Pavlović i celokupno rukovodstvo Opštine Žagubica pruža bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću i najoštrije osuđuju, kako kažu, beskrupulozne i bezrazložne napade na predsenika od strane onih koji ne žele dobro Srbiji, već klevetajući svog predsednika i državu na čijem je čelu, žele da se dodvore stranim moćnicina zarad mrvice koristi.

(tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker