Donacija novog automobila Centru za socijalni rad Požarevac (VIDEO)

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dragan Todorović, uručio je Centru za socijalni rad u Požarevcu ključeve automobila koji je donacija Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pianja.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja sprovodi akciju obezbeđivanja posebnih sredstava za rad, a Centru za socijalni rad u Požarevcu obezbedilo je novo vozilo, marke Fiat tipo, u vrednosti od 1,6 miliona dinara.

Kako je rekao Dragan Todorović, državni sekretar pri ovom ministarstvu, ove godine su omogućena dodatna sredstva za opremanje osnovnim sredstvima za rad, te je požarevački centar za socijalni rad dobio novo vozilo.

„Ova ustanova imala je dva vozila koja su dotrajala i sigurni smo da će i ovo novo vozilo biti upotrebljeno na adekvatan način, da bi se došlo do krajnjih korisnika i da bi oni bili u što tešnjoj vezi sa samim zaposlenima“, rekao je Todorović

Direktor Centra za socijalni rad, Tatjana Rajić rekla je da su osim vozila, potrebe za osnovnim sredstvima za rad mnogobrojna.

„Zgrada centra za socijalni rad je u jakom lošem stanju, sazidana je još ’60-e godine, oprema je iz tog perioda. Odeljenje za usluge, koje je u ulici Bratstva i jedinstva, u još je gorem stanju. Nedostaju i računari“, kaže Rajićeva.

Predstavnici gradske uprave su tom prilikom Centru za socijalni rad poklonili i jedno autosedište za decu.

TPKNEWS/požarevac.rs

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker