ŽAGUBICA: Deca socijalno – ugroženih porodica dobila paketiće (VIDEO)

Akcija kompanije “Dunav osiguranja” u kojoj je uoči novogodišnjih i božićnih praznika, deci socijalno ugroženih porodica i deci bez roditeljskog staranja podeljeno oko 3 000 paketića u preko 90 gradova, završena je 13. januara u Žagubici.

Direktor filijale kompanije Dunav osiguranja Požarevac Zoran Debeljković, podsetio je da saradnja sa opštinom Žagubica i Centrom za Socijalni rad traje već tri godine što je veoma dobro, jer se nastavlja tradicija kojom se najmlađim stanovnicima daruje osmeh, a praznici čine lepšim.

Podelom poklona, mališanima je približena novogodišnja čarolija koja sa sobom donosi radost, što zaposlenima u Centru za Socijalni rad daje dodatnu motivaciju za bolji rad, rekla je rukovodilac odeljenja u Žagubici, Dobrila Pauljević. Takođe je istakla da su paketiće dobila deca iz socijalno – ugroženih porodica i korisnici socijalno – novčane pomoći, a podeljene su i igračke koje su u humanitarnoj akciji prikupljene u saradnji sa kompanijom FCC.

Akciji kompanije “Dunav osiguranja” priključila se i lokalna samouprava opštine Žagubica, a dodeli paketa prisustvovao je i zamenik predsednika opštine Žagubica Predrag Ivković.

Poklonima su deci ulepšani dani praznika koji su sami po sebi posebni i puni radosti a mališanima je u ovoj akciji podeljeno 20 slatkih paketa.

TPKNEWS/SO Žagubica

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker