ŽAGUBICA: Završni radovi na fasadi crkve u Laznici (VIDEO)

Crkva Svetog velikomučenika Georgija u Laznici već naredne nedelje dobiće lepši spoljašnji izgled jer se poslovi na uređenju fasade privode kraju.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, obišao je radove kako bi se uverio kojom dinamikom teku aktivnosti i kako bi lično sa izvođačem radova i članovima Crkvenog odbora precizirao detalje oko sređivanja spoljašnjosti verskog objekta.

Jerej lazničke i selištanske parohije Danilo Glišić posebno je naglasio da su ovo prvi radovi na eksterijeru crkve posle gotovo 30 godina, što dodatno veliča ceo tok posla koji finansiraju Ministarstvo Pravde Srbije i opština Žagubica.

Radovi će prema njegovim rečima biti završeni za verski praznik Petrovdan 12. jula, tako da će stanovnici Laznice svakako imati lepšu crkvu.

Obzirom da opština Žagubica ima dobru komunikaciju sa nadležnim Ministarstvima Republike Srbije pomoć će pružati i na dalje u verskim i drugim oblastima koliko mogućnosti to budu dozvoljavale, kako bi se meštanima obezbedila što bolji uslovi i kako bi kvalitet života bio lepši.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker