ŽAGUBICA: Berač kukuruza smrskao stopalo radniku iz Laznice

U ponedeljak u podnevnim časovima Stanoje Kerić(31) iz Laznice, opština Žagubica, zadobio je teške telesne povrede prilikom branja kukuruza. 

Foto: sip.sl

Tokom berbe kukuruza kombajnom-beračem došlo je do njegovog zastoja u radu. Vozač kombajna Stanoje Kerić sišao je da vidi o čemu se radi, i uočio jedan metalni klip koji je upao u deo mašine koja je krunila ubrani kukuruz.

Stanoje je neoprezno nogom odgurnuo klip koji je napravio zastoj. Nakon što je odstranio metalni klip berač je odmah proradio i zahvatio stopalo Stanojeve noge, koje je zapalo među valjke koji su krunili kukuruz. Međutim na svu sreću, nekako je uspeo da izvuče nogu i na taj način sprečio mašinu da ga u potpunosti samelje.

U Doma zdravlja u Žagubici konstatovali su mu teške telesne povrede u vidu smrskanog stopala i više većih oderotina i ogrebotina iznad stopala. Kolima hitne pomoći odmah je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu ali je iz požarevačke bolnice, zbog težine i specifičnosti povreda, prosleđen u Klinički centar u Beograd, gde će lekari pokušati da mu spasu stopalo ili deo njega, jer su mu prsti na nozi u potpunosti smrskani.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker