NEDINIĆ, KRALJ NEPOTIZMA: Sekretarica i kuma predsednika opštine Petrovca dogurala do novog radnog mesta

U opštini Petrovac na Mlavi, kao i u ostalim opštinama Braničevskog okruga a i Srbije, nastavlja se praksa zapošljavanja rodbine, kumova i “ortaka” iz kladionica.

Marijana Ranković i njen kum predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić

Već duže vremena je opšte poznato da lokalna vlast u Petrovcu na Mlavi zapošljava isključivo ljude bliske SNS-u, od kojih skoro 60% njih imaju diplome iz opštine Leposavić sa Kosova i Metohije i to mahom sa Ekonomskog, Pravnog i Filozofskog fakulteta.

U službenom glasniku opštine Petrovac na Mlavi od 7. januara 2019. godine, došlo je do promena u nadzornom odboru JKP “Parking servis”.

Marijana Ranković koja je od ranije dobro poznata široj javnosti kako u Petrovcu na Mlavi tako i u Braničevskom okrugu kao jedna od članica bot tima iz Petrovca na Mlavi, ovih dana je verovatno zbog svojih zasluga dobila još jednu dodatnu funkciju.

Marijana Ranković, pored toga što je član SNS-a, ujedno i kuma predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Duška Nedinića, i njegova lična sekretarica, kako stoji u službenom glasniku, ekonomista po zanimanju imenovana je za člana Nadzornog odbora JKP “Parking servis”.

(Tpknews.com/Petrovac info)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close