ZA POTREBE GEJ HOTELA NA SREBRNOM JEZERU: Počinju pripreme za izgradnju marine u Velikom Gradištu

U Beogradu je protekle nedelje održan inicijalni sastanak između Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i opštine Veliko Gradište u cilju zaključenja sporazuma o realizaciji 1. faze projekta izgradnje marine u Velikom Gradištu za izradu projektno tehničke dokumentacije.

Foto: Silver Lake

Projekat će, kako je saopšteno na sajtu lokalne samouprave, obuhvatiti izgradnju marine na Dunavu, u neposrednoj blizini Srebrnog jezera, kao i upravne zgrade i pratećih objekata, a zvanično potpisivanje ugovora dogovoreno je početkom februara u Velikom Gradištu.

Na sastanku koji su predvodili ministarka Tatjana Matić i predsednik opštine Dragan Milić dogovoreno je da će se u izgradnju marine uključiti i Agencija za upravljanje lukama kao i JVP Srbijavode te su definisane i obaveze učesnika.

Marina će se nalaziti u neposrednoj blizini Srebrnog jezera, na reci Dunav, kapaciteta preko 200 plovila. U sklopu marine planirani su i objekti kao što su klub marine, prostor za smeštaj plovila, uprava, komercijalni sadržaji, smeštajni kapaciteti i drugo.

Inače, kako je predsednik opštine Velikog Gradišta Dragan Milić najavio početkom 2020. godine, izgradnja marine u Velikom Gradištu je deo kompleksa novog hotela u naselju Beli Bagrem na Srebrnom jezeru, koji gradi investiorom iz Nemačke, i koji bi bio, kako smo već pisali, namenjen isključivo gej populaciji iz celog sveta.

(Tpknews.com/eKapija)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Dragi moji gradštanci ništa drugo vam ne preostaje nego da nabavite metalne gaće i da bez bojazni mlatite pare. Šalu na stranu, biće to dobar biznis

  2. U Gradištu i ovako ima pedera na pretek pa još kada dodju i strani, normalni će biti samo puka manjina. Uhvatiše se i Gradište u satanističko kolo. Oprosti im Gospode ne znaju šta rade.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker