UMESTO NA MORU, SUNČANJE U BRODAREVU: Vučićev brzi voz Beograd-Bar zarobljen u Crnoj Gori sa 600 putnika (FOTO)

Međunarodni brzi voz Beograd-Bar stoji u Brodarevu sa oko 600 putnika zbog kvara na lokomotivi.

Foto: Fejsbuk/Vozom Kroz Crnu Goru

Putnici voza čekaju u Brodarevu, iako je kompozicija već trebalo da stigne u Bar, zbog kvara na motoru voza, objavio je “Dan”. Kako navodi taj crnogorski medij, budući da je u pitanju međunarodni voz, zamena motora je u nadležnosti Republike Srbije.

“Mi imamo informaciju da je ta mašina u defektu i da neće biti u Bijelom Polju do 12 sati. Što se tiče putnika, nemamo informaciju da li će putnici biti autobusima prebačeni u Bijelo Polje”, kazali su iz “Željeznica Crne Gore”.

Foto: Fejsbuk/Vozom Kroz Crnu Goru

Kako dodaju, ne zna se koliko će vremena biti potrebno za popravku.

“Mašina voza je u defektu i dok se odobri i zameni, da li će biti naša mašina ili iz Srbije, još se ne zna, ali budući da je u pitanju međunarodni voz, to je u nadležnosti Srbije”, navode iz “Željeznica Crne Gore”.

“Dan” nezvanično saznaje da su crnogorske “Željeznice” ponudile pomoć kada je u pitanju preuzimanje putnika u vozu, ali nema potvrde da li je ona prihvaćena, odnosno odbijena.

Na Fejsbuk stranici “Vozom kroz Crnu Goru” objavljene su fotografije putnika koji su suncobrane i drugi plažni mobilijar koji su poneli na more iskoristili kao spas od visokih temperatura, a ni slutili nisu da će se sunčati u Brodarevu.

(Tpknews.com/Sputnjik)

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker