VREME DANAS: Pretežno sunčano i malo toplije (VIDEO)

U Srbiji će ujutro biti slab i umeren mraz, ponegde po kotlinama i u nižim predelima magla, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije sa najvišom temperaturom do 10 stepeni.

Foto: Pincum

Krajem dana na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren jugozapadni, uvece u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od minus 10 (-10) do minus tri (-3), a najviša dnevna od četiri do 10 stepeni.

U Braničevskom okrugu će ujutro biti slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Uveče i tokom noći naoblačenje sa kišom.

Vetar slab i umeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od minus pet (-5)do minus tri (-3), a najviša dnevna oko šest stepeni.

U Srbiji će u utorak, prema izgledima vremena za sedam dana, do 9. januara, biti umereno do potpuno oblačno, ujutru mestimično sa kišom i lokalnom pojavom poledice, a u planinskim predelima sa snegom.

Tokom dana uz pad temperature kiša će i u nižim predelima preći u susnežicu i sneg. Na severu posle podne prestanak padavina.

U sredu promenljivo oblačno i uglavnom suvo, uveče na severu jače naoblačenje sa snegom, padom temperature i pojacanim severozapadnim vetrom koje će se tokom noći i u četvrtak proširiti i na ostale krajeve.

U petak i subotu suvo, vetrovito i veoma hladno (ledeni dani).

Od nedelje oblačno, povremeno sa snegom, navodi RHMZ.

TPKNEWS/Tanjug

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker