PRIVELA JE POLICIJA: Vratila se iz Australije u svoj rodni Petrovac na Mlavi i zatekla užas u stanu (FOTO)

Dejana Mitrović (60) godinama živi u Australiji, a u Srbiju, kaže, dolazi povremeno, kako bi posetila rodbinu i pijatelje. Kupila je stan u Petrovcu na Mlavi, u koji je retko dolazila jer ne živi u Srbiji, ali koji jeste njen dom u državi u kojoj je rođena.

Foto: Privatna arhiva

Poslednji dolazak joj je, blago rečeno, preseo. Kako nam priča, ceo život, rad, trud i ulaganje, stalo je u nekoliko crnih kesa za đubre, jer je zbog izlivanja iz komšijinog stana, sve morala da baci.

Dejana otkriva detalje “pakla” koji je prošla kada je ušla u svoj stan.

Poseta rodnoj Srbiji, ostavila je gorak ukus za nju.

– Sticajem okolnosti imam australijsko državljanstvo. Sa mužem sam pre šest godina kupila stan u Petrovcu na Mlavi gde smo povremeno dolazili. Međutim, sada smo 5. maja došli u Srbiju… Ulazimo u zgradu i već osećamo nesnosan smrad kako se širi. Ulazimo u stan…šok! Kupatilo, dnevna i spavaća soba plivaju u fekalijama – priča nam Dejana.

Za njen problem, ogorčeno kaže, niko nema razumevanja.

– Počevši od komšija odakle je i došlo, tretirani smo kao psi lutalice. Sve mi je uništeno. Od nameštaja do garderobe – ceo život je stao u nekoliko crnih vreća… I na sve to privedena sam u policiju jer sam rekla u afektu da mi je da imam da bacim kašikaru u tu moju septičku jamu… Da li stvarno niko nije odgovoran, pitam se – očajno priča Dejana.

(Tpknews.com/Telegraf)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Draga moja još uvek nisi svesna da si došla u zemlju bezakonja, ludila i kriminala. Kupi bolje neku nekretninu van Srbije jer ovde možeš doživeti neprijatnosti svakakve vrste. A šta reći za komšiluk? Oduvek su se komšije radovale tudjoj nesreći. Znate onu: “Dabogda komšiji crkla krava.”

    1. Ne kukaj. Pucanje cevi se dogadja često i bez ičije volje. Ako komšija odbija saradnju ugovor sa dobrim advokatom, tužba sudu i privremena mera zabrane korišćenje kupatila. Ma šta mislili o ovoj zemlji sud će ovo ipak rešiti. Neće to biti brzo ali će krivac platiti svu štetu i troškove

      1. Da našu sudovi su poznati po svojoj efikasnosti i brzini rešavanja sporova. Po sistemu ne lipči magarče do zelene trave. A trava ko zna kada.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker